Index / Huis / Hoe om te controleren op een airconditioner Garantie

Share This Post

Huis

Hoe om te controleren op een airconditioner Garantie

Elke keer dat u een nieuwe air conditioner te kopen, zal het een beperkte tijd de garantie dat bepaalde onderdelen en / of arbeidskosten dekt. Gedurende die beperkte tijd, als het apparaat moet worden gerepareerd, kunt u verwijzen naar de garantie om

AdvertisementElke keer dat u een nieuwe air conditioner te kopen, zal het een beperkte tijd de garantie dat bepaalde onderdelen en / of arbeidskosten dekt. Gedurende die beperkte tijd, als het apparaat moet worden gerepareerd, kunt u verwijzen naar de garantie om uit te vinden wat het bedrijf zal betalen voor, en welk deel van de reparatie bent u verantwoordelijk voor eventuele zal zijn. Bij uw aankoop van het item, zal de dealer u met een compleet garantie documentatie. Indien die informatie niet beschikbaar is, maar er zijn andere methoden die u kunt gebruiken om te controleren op uw dekking.

Wat je nodig hebt

  • Garantie certificaat

    Gebruiksaanwijzing

Haal de oorspronkelijke garantie certificaat van de archiefkast, lock box of een andere veilige plaats waar u het opgeslagen in. Lees het certificaat om te ontdekken wat wel en wat niet gedekt door de fabrikant met betrekking tot onderdelen en arbeidsloon voor reparaties.

Neem contact op met het bedrijf waar u de airconditioner heeft gekocht. De dealer in staat zijn om u te vertellen over uw airconditioner garantie. Zij zullen op de plaat het specifieke model, serienummer en de datum waarop het apparaat is aangeschaft / geïnstalleerd.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat via de telefoon, e-mail of per post. De fabrikant staat zal zijn om u te voorzien van gedetailleerde informatie over de garantie op de airconditioner. telefoonnummer en het adres van de website van het bedrijf moet in de handleiding worden opgenomen. U kan nodig zijn om het modelnummer, het serienummer en de datum van aankoop / installatie bieden als je niet de airconditioner hebt geregistreerd toen je hem kocht.

Hints

Als je niet weet het modelnummer of het serienummer van uw airconditioner, kan de dealer of fabrikant u waar ze te vinden op uw toestel te vertellen.

Als u uitgebreide garantiedekking gekocht op de airconditioner, moet u contact opnemen met het bedrijf dat u de garantie gekocht, zijn dat de fabrikant of een extern bedrijf.

de handleiding kunnen ook informatie over de garantie bevatten.

Share This Post