Index / tech / Hoe om te controleren of een mobiele telefoon is vergrendeld

Share This Post

tech

Hoe om te controleren of een mobiele telefoon is vergrendeld

Mobiele telefoons meer geavanceerde geworden, hebben de beveiligingsfuncties geïmplementeerd om misbruik te voorkomen ook verbeterd. toetsenbord van de telefoon wordt vergrendeld na een periode van inactiviteit om te voorkomen dat toetsen per ongeluk

AdvertisementMobiele telefoons meer geavanceerde geworden, hebben de beveiligingsfuncties geïmplementeerd om misbruik te voorkomen ook verbeterd. toetsenbord van de telefoon wordt vergrendeld na een periode van inactiviteit om te voorkomen dat toetsen per ongeluk worden ingedrukt. Dit kan per ongeluk oproepen of menu activeringen te voorkomen. Een ander type telefoon lock is wanneer de telefoon bedrijf programma's van de telefoon alleen met een SIM-kaart uitgegeven door hen. Zij doen dit als een manier om ervoor te zorgen dat u een andere dienstverlener niet kunt gebruiken, vooral wanneer je in een roaming-zone. Het is gemakkelijk te leren als uw telefoon beschikt over een van beide type slot op zijn plaats.

Wat je nodig hebt

Mobiele telefoon

SIM-kaart van een andere cel bedrijf

Data Entry Sloten

Bestudeer het scherm op de telefoon en kijk of het leest "Toetsblokkering" of een andere uitdrukking die aangeeft dat een scherm lock van kracht is.

Voer de eerste paar cijfers van een telefoonnummer. Als de cijfers op het scherm verschijnen als u ze invoert, wordt de telefoon niet op slot.

Open het menu om een ​​telefoon applicatie te lanceren, zoals internet of sms. Als u in staat zijn om de applicatie te openen zijn, wordt de telefoon ontgrendeld. Als de toetsblokkering is ingeschakeld, moet je dat bericht wanneer u probeert het programma te openen.

Service Provider Lock

Verwijder de SIM-kaart uit de telefoon. De SIM-kaart bevindt zich meestal onder de batterij. Verwijder de batterijklep en verwijder de batterij, die de SIM-kaart moet bloot te leggen. Verwijder de SIM-kaart door te trekken of te schuiven it out. Sommige telefoons hebben een ontgrendeling van de SIM-kaart die, wanneer deze wordt ingedrukt, wordt de kaart schuiven voor u.

Plaats een SIM-kaart van een andere mobiele provider. Het moet uit een ander bedrijf dan degene die u wilt testen.

Kies een telefoonnummer en bel iemand. Als de oproep is voltooid en het toestel normaal werkt, wordt de telefoon niet op slot. Als u een bericht dat het kan de oproep niet te voltooien of als hij vraagt ​​om een ​​wachtwoord, wordt de telefoon geblokkeerd.

Hints

De SIM-kaart tip werkt alleen met GSM-telefoons. GSM (Global System for Mobile Communications) is een type mobiele telefoon opmaak die door de meeste telefoons wereldwijd. Het is de internationale standaard. Als uw telefoon is geformatteerd als CDMA (Code Division Multiple Access), wordt deze automatisch vergrendeld aan een dienstverlener. Sprint, Nextel en Verizon gebruiken meestal CDMA.

Share This Post