Index / Huis / Hoe om te controleren het Electric Power Usage voor apparaten

Share This Post

Huis

Hoe om te controleren het Electric Power Usage voor apparaten

Het kennen van de elektrische energie gebruik van uw huishoudelijke apparaten is nuttig in een paar verschillende manieren. Als uw elektrische rekeningen worden groeit en groeit elke maand, het vinden van de gewraakte apparaat kan helpen beperken van

Advertisement

Het kennen van de elektrische energie gebruik van uw huishoudelijke apparaten is nuttig in een paar verschillende manieren. Als uw elektrische rekeningen worden groeit en groeit elke maand, het vinden van de gewraakte apparaat kan helpen beperken van het probleem. Ook als het toestel wordt het gebruik van te veel of te weinig elektriciteit, het zou kunnen worden onjuist werken. Systeemwachtwoord analyser of meter is een manier om de elektrische energieverbruik voor toestellen bepalen. Vermogen analysers zijn apparaten die de hoeveelheid elektriciteit die een apparaat gebruikt te lezen.

Wat je nodig hebt

  • Vermogen analyzer

Schakel de stroom analyser. Wat kracht analysers zijn batterijen, terwijl sommige stekker in een stopcontact met behulp van een meegeleverde adapter. Sluit je kracht analyser op basis van de specificaties van het apparaat en zet het apparaat aan.

Sluit de voeding van uw huishoudelijke apparatuur de kabel naar de juiste vorm van vermogen op je kracht analyser. Hierdoor kan de stroom in uw huis door de kracht meter te geven voordat u naar het aangesloten apparaat. De elektriciteit wordt geanalyseerd als het gaat via de meter, waardoor zowel de meter en het apparaat om te werken als normaal.

Zet uw apparaat. Uw macht analyzer analyseert hoeveel elektrische stroom die het apparaat wordt gebruikt en de resultaten worden weergegeven op het scherm. De meeste macht analyzers zeg u de hoeveelheid elektriciteit iets is met behulp van gemeten in "kilowattuur." Dit is ideaal, als uw elektrische bedrijf kosten die u per kilowattuur van het gebruik per maand. Met behulp van de kilowattuur lezing van het apparaat in combinatie met het uur informatie prijs per kilowatt-op uw maandelijkse elektriciteitsrekening, kun je erachter komen hoeveel geld een apparaat kost je in dollars en centen.

Hints

Controleer de instellingen van uw power meter om ervoor te zorgen dat u precies wat voor soort informatie het weergeven van weten. Zo zullen sommige Powermeters elektriciteit een apparaat gebruikt voor de duur u het apparaat aangesloten op de meter te volgen, terwijl andere alleen de stroom een ​​apparaat wordt gebruikt op een bepaald moment zal volgen. Anderen kunt u uw weergave-instellingen van "kilowatt" naar "kilowattuur" en vice versa te veranderen.

Share This Post