Index / Cars / Hoe om te controleren een Ford VIN voor een Recall

Share This Post

Cars

Hoe om te controleren een Ford VIN voor een Recall

van uw auto identificatienummer van het voertuig (VIN) is een schat aan informatie. De alpha-numerieke code kan je vertellen welk jaar je Ford product werd ook gebouwd als wat de fabriek van de auto werd geproduceerd, wat lichaam stijl het is, wat or

Advertisementvan uw auto identificatienummer van het voertuig (VIN) is een schat aan informatie. De alpha-numerieke code kan je vertellen welk jaar je Ford product werd ook gebouwd als wat de fabriek van de auto werd geproduceerd, wat lichaam stijl het is, wat original equipment kwam met de auto, en nog veel meer. Het unieke serienummer kunt u ook voorzien van informatie met betrekking tot recalls. Ford geeft herinnert van zijn voertuigen wanneer een veiligheid of de uitstoot-gerelateerde zorg ontstaat. Om VIN van uw auto om te zien of het deel uitmaakt van een recall te controleren, alles wat je hoeft te doen is de toegang van Ford recall website.

Wat je nodig hebt

Pen

Papier

Internet-enabled computer

Printer (optioneel)

Zoek uw Ford voertuig identificatienummer op de bestuurder-side deurstijl of op de metalen sticker aan de onderkant van uw Ford voorruit aan de kant van de bestuurder.

Schrijf het identificatienummer van het voertuig op een stuk papier.

Open Internet browser van uw computer.

Voer ford.com/owner-services/customer-support/recall-information in het URL-vak aan de bovenkant van de browser.

Druk op de "Enter" of "Return" op het toetsenbord van uw computer. De "Eigenaar Services - Recall Information" website wordt geopend.

Klik op het pijltje omlaag naast de tekst "Kies een Vehicle Brand" aan "Ford", "Lincoln," "Mercury" of "Volvo."

Voer uw auto voertuig identificatienummer in het vak "Geef uw VIN."

Klik op "Zoeken." De website zal een pagina met zoekresultaten een lijst elke recalls met betrekking tot uw voertuig te presenteren.

Klik op "File", "Print", "OK" om de resultaten af ​​te drukken, indien gewenst.

Hints

Herhaal de stappen om te zoeken naar recalls op een andere Ford, Lincoln, Mercury en Volvo voertuig.

Share This Post