Index / Bedrijf / Hoe om te controleren een credit card nummer te controleren is het niet gestolen

Share This Post

Bedrijf

Hoe om te controleren een credit card nummer te controleren is het niet gestolen

Als een handelaar die verwerkt credit cards, kunt u af en toe kruisen paden met een fraudeur. Een fraudeur steelt een ander individu credit card nummer en gebruikt het om aankopen te doen. De meeste fraudeurs zullen proberen om een ​​gestolen credit

Advertisement

Als een handelaar die verwerkt credit cards, kunt u af en toe kruisen paden met een fraudeur. Een fraudeur steelt een ander individu credit card nummer en gebruikt het om aankopen te doen. De meeste fraudeurs zullen proberen om een ​​gestolen credit card nummer te gebruiken voordat de kaart eigenaar realiseert deze wordt gestolen. Hoewel er een aantal dingen die je kunt doen om jezelf te beschermen tegen frauduleuze aankopen, zijn er slechts een paar manieren om te controleren of de kaart niet is gestolen.

Verzoek aan de overheid uitgegeven de klant identiteitsbewijs met foto te zien of het is een in-persoon transactie. Bij het controleren van de ID, er zeker van zijn dat de naam op de ID overeenkomt met de naam op de creditcard.

Poging om de credit card te verwerken door met het door een POS (point of sale) -systeem of door het verkrijgen van een vergunning via een payment gateway. Wanneer een kaart wordt gestolen, de eigenaar van de kaart rapporteert over het algemeen de kaart aan de credit card maatschappij. De credit card maatschappij plaatst vervolgens een waarschuwing op de kaart aan te geven dat deze wordt gestolen. U ziet deze waarschuwing bij een poging om de kaart te verwerken als de kaart is gestolen.

Belt het telefoonnummer dat op de achterkant van de kaart. Adviseer de medewerker van de klantenservice die u wilt om te controleren of de creditcard is gestolen. Zorg voor haar met de credit card nummer om de status van de kaart te controleren.

Vraag de CVC-code die op de achterkant van de creditcard. Om deze code te krijgen, moet de individuele toegang tot de creditcard. Als het individu de CVC code niet kan verschaffen, is het waarschijnlijk dat hij probeert een gestolen creditcardnummer gebruiken.

Share This Post