Index / Cars / Hoe om te controleren de Stuurbekrachtigingsolie in een Honda Odyssey

Share This Post

Cars

Hoe om te controleren de Stuurbekrachtigingsolie in een Honda Odyssey

Als uw Honda Odyssey is het maken van lawaai of is traag wanneer u het stuurwiel draait, kan het weinig stuurbekrachtigingsvloeistof zijn. Controle van de stuurbekrachtiging vloeistofniveau in de Odyssee wordt gedaan van onder de motorkap van het voe

AdvertisementAls uw Honda Odyssey is het maken van lawaai of is traag wanneer u het stuurwiel draait, kan het weinig stuurbekrachtigingsvloeistof zijn. Controle van de stuurbekrachtiging vloeistofniveau in de Odyssee wordt gedaan van onder de motorkap van het voertuig. Honda ontworpen Odyssey stuurbekrachtigingsreservoir leesbaar van buitenaf zonder het deksel te verwijderen, tenzij vloeistof toegevoegd worden. Als u hoeft te stuurbekrachtigingsvloeistof toe te voegen, zorg ervoor dat u alleen gebruik maken van de stuurbekrachtiging aanbevolen voor uw voertuig.

Wat je nodig hebt

schone doek

Stuurbekrachtigingsvloeistof

Controleer het vloeistofniveau

Open de motorkap van uw Honda Odyssey. Zoek de stuurbekrachtiging reservoir aan de rechterkant (of passagierszijde) innerlijke fender ook.

Veeg vet of vuil van de buitenkant van het reservoir met een schone doek. Zoek de twee niveau merken, hoog en laag, aan de buitenkant van het reservoir.

Controleer het vloeistofniveau in het reservoir door het vergelijken van het niveau met de markeringen op het reservoir. Als de vloeistof is te danken aan de lage merk of eronder, moet u de vloeistof toe te voegen aan het reservoir.

Fluid toe te voegen

Verwijder het deksel van het reservoir en leg het opzij. vloeistof toe te voegen aan het reservoir totdat het vloeistofniveau in het midden tussen de twee niveau staan.

Veeg eventueel vocht dat kan hebben gemorst bij het vullen van het reservoir met een schone doek. Stuurbekrachtigingsvloeistof kan geverfde oppervlakken beschadigen en mag niet worden overgelaten zittend op een deel van de auto.

Plaats het deksel terug, zorg ervoor dat het klikt stevig op de stuurbekrachtiging reservoir.

Share This Post