Index / wettelijk / Hoe om te controleren de Child Abuse Registry

Share This Post

wettelijk

Hoe om te controleren de Child Abuse Registry

De Kindermishandeling register is een register bijgehouden op een state-to-state basis die een lijst van geregistreerde kindermishandeling delinquenten bevat. Er is ook een nationaal register, bekend als The National kindermishandeling en verwaarlozi

AdvertisementDe Kindermishandeling register is een register bijgehouden op een state-to-state basis die een lijst van geregistreerde kindermishandeling delinquenten bevat. Er is ook een nationaal register, bekend als The National kindermishandeling en verwaarlozing Data System. Bij het aanvragen van een register, moet je beginnen met uw staat Kindermishandeling register voordat u contact met het nationale register. De Kindermishandeling register is alleen toegankelijk voor bepaalde personen (zoals rechters, politieagenten en maatschappelijk werkers) en een aantal organisaties die werk of vrijwilligerswerk posities werken met kinderen.

Ontdek de beschikbaarheid van uw staat Kindermishandeling Registry. U kunt een lijst van alle beschikbare Kindermishandeling Registries vinden door te gaan naar de National Resource Center for Permanentie en Family Connections, verbonden in het gedeelte Bronnen van dit artikel.

Neem contact op met uw staat Child Abuse Registry voor een aanvraagformulier om het register te controleren. Veel staten hebben een afdeling Kind / Sociale Dienst website met Kindermishandeling Registry aanvraag formulieren die u kunt downloaden. Er is een voorbeeld van het formulier voor een individuele aanvragen van informatie ten behoeve van een potentiële werkgever South Carolina in het gedeelte Bronnen van het artikel.

Vul het aanvraagformulier volledig met alle gevraagde informatie. Veel staten eisen dat de getuige van de handtekening van de persoon die wordt gecontroleerd opgenomen in hun aanvraagformulier.

Verzend het aanvraagformulier en de eventuele aanvullende vereiste documenten naar de verstrekte adres. De meeste staten hebben een afdeling Kind / Sociale Dienst dat Kindermishandeling Registry aanvraagformulieren behandelt, en het aanvraagformulier zal het juiste adres en kantoor te nemen.

Verwacht om een ​​minimum van een zakelijke week wachten voordat het ontvangen van de resultaten van uw Kindermishandeling Registry aanvraagformulier. Als uw verzoek is tijd gevoelig, zoals een arbeidsovereenkomst of vrijwilliger positie, contact opnemen met de afdeling Kinderopvang / Sociale Dienst tot een geschatte doorlooptijd te krijgen en in staat zijn om dienovereenkomstig plannen.

Hints

In het algemeen zijn de enige personen toegang krijgen tot de informatie in het Kindermishandeling Registry zijn, volgens de National Administration voor kinderen en gezinnen, "artsen, onderzoekers, politie, rechters en andere personeelsleden van de gerechten, de persoon die het onderwerp is van een rapport , een persoon die een vermeende kind slachtoffer was, en de ouder, voogd of bijzondere curator van een vermeende slachtoffer een minderjarige ".

Share This Post