Index / Cars / Hoe om te controleren Compression op een 7.3 Ford

Share This Post

Cars

Hoe om te controleren Compression op een 7.3 Ford

Ford kwam met de 7.3 liter Power Stroke diesel motor in ongeveer 2002 te worden opgenomen in hun lijn van industriële, marine en on-snelweg motoren. Voor de snelweg het kan worden gevonden in de F-serie Super Duty trucks en andere modellen. Net als a

Advertisement

Ford kwam met de 7.3 liter Power Stroke diesel motor in ongeveer 2002 te worden opgenomen in hun lijn van industriële, marine en on-snelweg motoren. Voor de snelweg het kan worden gevonden in de F-serie Super Duty trucks en andere modellen. Net als alle andere motoren, als de stroom lijkt te krijgen zwakker, een compressie-controle zal u vertellen of u moet nadenken over een revisie.

Wat je nodig hebt

Gloeibougie sleutel

Gloeibougie adapter

compressiemeter

Pen of potlood

notitieblok

Verwijder alle gloeibougies van alle cilinders met de gloeibougie sleutel. Zorg dat er geen vuil te laten in de gloeibougie gaten.

Schroef de gloeibougie adapter in een van de cilinders, en schroef de compressiemeter in de gloeibougie adapter.

Start de motor en laat deze draaien meer dan vijf keer. Let op de lezing over de compressiemeter. Het dient minstens 350 psi (pounds per vierkante inch) zijn. Noteer het lezen op je notitieblok.

Verwijder de compressiemeter en de gloeibougie adapter en herhaal de compressie het lezen van alle van de cilinders. Noteer alle van de lezingen op je notitieblok. De laagste meting mag niet lager zijn dan 25 procent minder dan de hoogste waarden verschijnen.

Hints

Heeft u een acculader beschikbaar als zwengelen een hoge compressie diesel zo vaak zonder uitgangspunt kunnen slijten uw batterij.

Share This Post