Index / Cars / Hoe om te controleren Battery Drainage

Share This Post

Cars

Hoe om te controleren Battery Drainage

Een kortgesloten of losse draad, of zelfs een defecte onderdeel in één van de elektrische circuits van uw voertuig, kan een drain veroorzaken in de batterij, zelfs als uw contactslot is uitgeschakeld. Als je merkt dat je met een lege batterij na het

AdvertisementEen kortgesloten of losse draad, of zelfs een defecte onderdeel in één van de elektrische circuits van uw voertuig, kan een drain veroorzaken in de batterij, zelfs als uw contactslot is uitgeschakeld. Als je merkt dat je met een lege batterij na het verlaten van uw auto in de garage 's nachts, is het mogelijk dat een elektrische lek wordt ontladen van de accu. U kunt de batterij drainage checken in een paar minuten met behulp van een paar tools in huis. Dit bespaart u tijd in het vinden van het probleem en helpen de levensduur van uw batterij.

Wat je nodig hebt

Fuse puller

Moersleutel

Battery achteraf schoonmaken tool

Digitale multimeter

hulp assistent, indien nodig

Open de motorkap van uw voertuig en verwijder de onder de motorkap gloeilamp.

Verwijder de zekering voor het dashboard klok uit de zekeringkast onder het dashboard of het dashboard met behulp van een zekering trekker, als uw auto dash klok is geïnstalleerd.

Verwijder de contactsleutel, zorg ervoor dat alle accessoires zijn uitgeschakeld en sluit alle deuren van het voertuig en de romp van de.

Maak de negatieve (zwarte) accukabel met een sleutel en het reinigen van de batterij post en kabel terminal, indien nodig, met behulp van een batterij achteraf reiniging tool.

Haal je digitale multimeter en zet de meter op gelijkstroom (DC) direct, zodat je boven 10mA kunnen lezen.

Sluit de negatieve (zwarte) probe op uw meter om de negatieve accupool en de rode sonde van uw meter op de kabel terminal u losgekoppeld in stap 4.

Zet uw meter. Uw meter uitlezen moet tussen nul en 10mA. Anders heb je net ontdekt een aanslag op uw batterij.

Vraag een assistent achter het stuur van je auto te krijgen en sluit de deur, als u een huidige aanslag op de batterij hebben gedetecteerd. Vertel uw assistent om te beginnen met het trekken en het vervangen van zekeringen in de meterkast, een voor een, totdat de huidige weergegeven op uw meter druppels blaten 10mA of dicht bij nul. Een daling van de meterstand bij verwijdering van een zekering het onderdeel of circuit geven waardoor de afvoer.

Inspecteren, op te lossen of neem uw voertuig aan een auto-elektrische reparatiebedrijf om de oorzaak van de huidige afvoer te vinden.

Vervang de zekering voor het dashboard klok, het onder de motorkap gloeilamp, en de negatieve (zwarte) accukabel met behulp van de sleutel.

Hints

Lampen in het handschoenenkastje, romp, onder de motorkap en andere soortgelijke compartimenten zijn de belangrijkste verdachten in batterijverbruik problemen. Na dat, kunt u controleren of kortgesloten componenten, te beginnen met de startrelais of een draad in het circuit en andere componenten.

Een batterij top bedekt met een mengsel van stof en zuur langzaam ontladen van de batterij. Houd het schoon te allen tijde drainage ook te vermijden.

Share This Post