Index / Huisdieren / Hoe om te broeden Silver Shark Tropical Fish

Share This Post

Huisdieren

Hoe om te broeden Silver Shark Tropical Fish

Het zilver of Bala haai is niet een echte haaiensoorten en werd zo genoemd vanwege de vorm van zijn lichaam en rugvin. Deze actieve zoetwatervis kan worden beschouwd voor de gemeenschap tanks, ondanks hun grote omvang van 14 inch. De zilveren haai is

Advertisement

Het zilver of Bala haai is niet een echte haaiensoorten en werd zo genoemd vanwege de vorm van zijn lichaam en rugvin. Deze actieve zoetwatervis kan worden beschouwd voor de gemeenschap tanks, ondanks hun grote omvang van 14 inch. De zilveren haai is niet een agressieve vis, maar volwassenen kunnen eten kleine tank mates zoals tetra's. Aquarianen die van plan zijn zilver haaien fokken zal een groot aquarium van meer dan 150 liter nodig.

Wat je nodig hebt

Aquarium met luifel, ten minste 150 liter capaciteit

aquarium heater

Algemeen hardheid testkit

Aquarium algemene hardheid buffermiddel

Testkit om de pH van het water te meten

Aquarium pH buffermiddel

motorkop

aquarium net

Uitbroeden en opkweken aquarium, 5-liter capaciteit

Aankoop van zes personen zilver haaien om ervoor te zorgen dat u ten minste één mannetje en een vrouwtje.

Zet de thermostaat op uw aquarium kachel naar de 72-84 graden F bereik. Silver haaien liever warm water en hebben meer kans om te paaien bij deze temperatuur.

Om een ​​algemene hardheidstestkit de hardheid van het aquariumwater meten.

Gebruik een commercieel buffermiddel om de hardheid tussen 5 tot15 Duitse hardheidsgraden brengen. Silver haaien voorkeur aan deze hardheid.

Gebruik een pH testkit om het niveau van het water te meten parameter.

Gebruik een commercieel buffermiddel om de pH te verlagen tot beneden 7. Laat de pH zo dicht bij 5,7 mogelijk. Silver haaien voorkeur zacht water en zal meer geneigd zijn om te paaien in zacht water.

Verwijder de andere tank mates, zodra de zilveren haaien een lengte van negen duim te bereiken. Ze zijn nu geslachtsrijp en kunnen agressief naar kleinere vissoorten in de beslotenheid van een aquarium te worden.

Plaats een power hoofd op een van de zijruiten van het aquarium. Gebruik de lijm zuignappen de dompelpomp om het glas vast te zetten. Richt de uitlaat mondstuk de lengte van het aquarium. De mannelijke vis zal zijn milt of sperma uit te werpen na het vrouwtje haar eieren daalde tot in de waterkolom en je moet ervoor zorgen dat er voldoende stroom naar de milt om de eieren te dragen.

Gebruik een net om de eieren onmiddellijk te verwijderen met een 5 liter aquarium met identieke water staat als de kweekbak. Andere vissoorten kan worden ondergebracht bij de zilveren haaien, nadat de eieren zijn verwijderd.

Share This Post