Index / Reizen / Hoe om te bezoeken Wildlife World Zoo in Phoenix

Share This Post

Reizen

Hoe om te bezoeken Wildlife World Zoo in Phoenix

Er is meer wilde dieren in de woestijn dan alleen coyotes en jackrabbits. Over een dertig minuten rijden van het centrum van Phoenix is ​​Wildlife World Zoo, een particulier natuurpark en dier leefgebied dat meer dan 2.400 beestjes huizen. De dierent

Advertisement

Er is meer wilde dieren in de woestijn dan alleen coyotes en jackrabbits. Over een dertig minuten rijden van het centrum van Phoenix is ​​Wildlife World Zoo, een particulier natuurpark en dier leefgebied dat meer dan 2.400 beestjes huizen. De dierentuin ligt in Litchfield Park, een voormalige agrarische gemeenschap in het westen van Phoenix, en is open het hele jaar door elke dag, waardoor het een goede dagje of uitje voor zowel kinderen als volwassenen.

Kom vroeg om een ​​voorsprong te krijgen op uw bezoek. Het park opent om 09:00 het hele jaar door. Betalen een toegangsprijs van $ 16,99 voor volwassenen; Er zijn gereduceerde tarieven voor kinderen en groepen. De dierentuin is niet buiten eten en drinken mogelijk te maken. Er is een snackbar op het terrein.

Ontsnap aan de hitte en bezoek de overdekte klein zoogdier tentoonstelling, die apen, vleermuizen, knaagdieren en andere harige wezens kenmerkt. Terwijl je daar bent, check out nieuwste aanwinsten van de dierentuin, zoals baby slingerapen en ocelots. Aankomst in de tijd om te zien de papegaai voeden (dagelijks om 11.30) en klim aan boord van een platform om de giraffe voeden van een nabijgelegen pellet station.

Neem de kinderen naar de kinderboerderij, die de baby herten, geiten en kippen beschikt, dan bekijk de nabijgelegen reptiel tentoonstelling om veel kronkelende dingen te zien. Ga naar de Encounter Wildlife show waarbij zookeepers interactie met de dieren en het publiek. Deze dagelijkse shows beginnen om 10:30 uur op weekdagen en 's middags in het weekend en zijn inbegrepen bij de dierentuin toelating.

Ride de trein rond het park. De dierentuin van de mini-trein biedt een overgeleverd tour door Afrikaanse dier tentoonstellingen, waaronder gazellen, struisvogels en antilopen. De kostprijs is $ 3. Hop op de open-air paddleboat voor een mini-cruise naar kangoeroes, wallabies, en kookaburra's te zien. De kosten voor het schilderachtige meer tour is $ 2 per persoon.

Hints

Wildlife World Zoo bevindt zich op 16501 W. Northern Avenue in Litchfield Park, AZ, ongeveer 30 minuten van het centrum van Phoenix en Sky Harbor Airport. Voor een routebeschrijving en meer informatie, bel 623-935-WILD (9453).

Share This Post