Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe om te bepalen Welke maat Perm Rods te gebruiken

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe om te bepalen Welke maat Perm Rods te gebruiken

De lengte en textuur van het haar zijn belangrijke factoren bepalen wat grootte perm staven te gebruiken voor een perm. De aard van de krul die u wenst is een andere belangrijke factor die u zullen helpen u uw keuze beperken tot de staven die zullen

AdvertisementDe lengte en textuur van het haar zijn belangrijke factoren bepalen wat grootte perm staven te gebruiken voor een perm. De aard van de krul die u wenst is een andere belangrijke factor die u zullen helpen u uw keuze beperken tot de staven die zullen bijdragen aan het creëren van de krul je hunkert. Neem de tijd om zorgvuldig te kiezen om ervoor te zorgen dat uw permanent is een gezonde en aantrekkelijke stijl voor je haar.

Selecteer rood of blauw perm staven als je haar minder dan drie inches lang. Rode staven zijn de kleinste perm staven, geschikt om kort haar en voor het creëren van de kleinste krullen. Blauwe staven zijn de volgende grotere perm staven, geschikt voor haar tussen twee en drie inches lang en voor het creëren van wavier krullen in korter haar.

Kies roze of grijs perm staven als je haar is tussen de drie inch en vijf inches lang. Pink staven zijn de kleinere mid-size perm staven, geschikt voor het maken van strakke krullen in halflang haar of losser krullen in kort haar. Grijze staven zijn iets groter dan roze staven, levert vergelijkbare resultaten voor iets langer haar.

Gebruik witte of paarse perm staven als je haar ten minste 4 1/2 duim lang. Paars perm staven zijn de grootste staven, handig voor het creëren van golven in halflang haar of krullen in heel lang haar. Witte perm staven zijn iets kleiner dan paars staven, geschikt voor het toevoegen lichaam kort haar, golven tot medium haar en krullen langer haar.

Combineer perm staven voor je haar als u lagen van verschillende lengtes hebben. Gebruik bijvoorbeeld blauw of roze staven als u korte lagen aan de voorkant. Gebruik grijs staven op de kruin van je hoofd en witte of paarse staven voor uw langste lengte.

Share This Post