Index / Huisdieren / Hoe om te bepalen Round Pen Maten

Share This Post

Huisdieren

Hoe om te bepalen Round Pen Maten

Paard trainers en andere veehouders gebruiken round pennen voor de handige en tijdelijk onderbrengen van de dieren. Gemaakt met geprefabriceerde, massief of een open panelen, kan rond pennen worden samengesteld om elke gewenste grootte te maken. Het

AdvertisementPaard trainers en andere veehouders gebruiken round pennen voor de handige en tijdelijk onderbrengen van de dieren. Gemaakt met geprefabriceerde, massief of een open panelen, kan rond pennen worden samengesteld om elke gewenste grootte te maken. Het formaat dat uw round pen moet worden hangt af van wat u met behulp van voor. Zodra u de benodigde pen formaat te bepalen, kan het aantal panelen die je nodig hebt om dat formaat te maken worden berekend met een eenvoudige wiskundige formule.

Wat je nodig hebt

Rekenmachine

Bepaal welke diameter je pen moet zijn. Voor basis paard opleiding, de gemiddelde grootte is 60 voet in diameter. Als u in quarantaine grotere aantallen paarden of ander vee als vee, kunt u een pen, dat is 90 tot 120 voet in diameter maar wilt. Als u werkt met kleine vee, zoals varkens of schapen, zou je niet iets groter zijn dan 30 of 40 voet in diameter nodig. Voor baby of zeer kleine dieren die je kan alleen maar vijf tot 10 voet in diameter.

Bedenk wat de hoogte van de pen moet zijn. Pen panelen zijn verkrijgbaar in hoogtes variƫrend van twee tot vijf voet voeten. Een korte pen is geschikt voor kleine of baby dieren, zoals schapen, biggen en zelfs puppies. Als de dieren zijn jumpers of klimmers, gebruik dan een middelgrote tot grote hoogte. Gebruik de gemiddelde lengte pen panelen voor middelgrote tot groter formaat tam of mellow vee, zoals varkens, schapen en geiten. Gebruik een vier of vijf voet hoogte voor tamme paarden. Wilde paarden zal de hoogste pen nodig hebben, omdat ze gemakkelijk kortere hoogten kunnen wissen.

Bepaal wat de lengte van de individuele pen panelen zullen u het beste past. Panelen zijn in verschillende lengtes, van acht tot 16 voet. Kortere panelen wegen minder en zijn gemakkelijker te transporteren; maar meer van hen zal moeten uitmaken van de pen, waardoor de tijd die nodig is om de pen op te zetten die zich uitstrekt.

Bereken het aantal panelen die u nodig hebt om make-up je vastbesloten pen diameter. Vermenigvuldig de diameter van 3,14 aan de omtrek vinden. Verdeel de omtrek door de lengte paneel om het vereiste aantal panelen te bepalen.

Share This Post