Index / Cars / Hoe om te bepalen of een auto is uitgerust met Keyless Entry

Share This Post

Cars

Hoe om te bepalen of een auto is uitgerust met Keyless Entry

Met een keyless entry op uw auto, kunt u uw auto deur te openen terwijl u tot 2500 meters afstand van uw auto. Als uw auto wordt geleverd met een afstandsbediening zender en alarm zoals de Commando 2-weg LCD-afstandsbediening of de Scytek RS5000, kun

AdvertisementMet een keyless entry op uw auto, kunt u uw auto deur te openen terwijl u tot 2500 meters afstand van uw auto. Als uw auto wordt geleverd met een afstandsbediening zender en alarm zoals de Commando 2-weg LCD-afstandsbediening of de Scytek RS5000, kunt u het alarm van uw auto te controleren en start de motor met behulp van hetzelfde systeem. Maar eerst moet je om uit te vinden als uw auto is uitgerust met een keyless entry.

Referentie Dealer en Key Documents

Kijk door de online database die door Kelley Blue Book (zie bronnen). Klik op "Nieuw" of "tweedehands" auto's aan de bovenkant van het scherm. Typ in het merk en model van uw voertuig. Selecteer "Specificaties" en vervolgens op "Eigenschappen" om te zien of uw auto wordt geleverd met keyless entry. Als de Kelly Blue Book lijst syour auto als het hebben van een keyless-poort geïnstalleerd, is uw auto uitgerust met de afstandsbediening toegang.

De telefoon van de dealer dat u uw auto hebt gekocht. Geef hem uw naam en het merk en model van uw voertuig. De meeste dealers onderhouden van een database van de huidige klanten, evenals de specificaties die elke auto is geladen met.

Vind de Regular Production Option (RPO) sticker op uw auto. De RPO sticker bevindt zich in een ander gebied, afhankelijk van merk en model van de auto. Typisch de sticker bevindt zich aan de bestuurderszijde dashboard, in het handschoenenkastje, onder het reservewiel deksel of onder de romp motorkap. Kijk over de sticker voor de RPO code voor keyless entry. De code begint met Au0.

Hints

Controleer uw handleiding. Lees de handleiding die bij de auto kwam. Als je keyless entry, zal het item worden vermeld in de handleiding onder "Eigenschappen." Sommige autofabrikanten als Honda kunt u een handleiding direct vanaf hun website downloaden.

Share This Post