Index / Huis / Hoe om te bepalen hoe de grootte van je subpaneel

Share This Post

Huis

Hoe om te bepalen hoe de grootte van je subpaneel

Een elektrische aansluitkast installeert stroomafwaarts van hoofdschakelaar panel van een huis. Een aansluitkast wordt vaak geïnstalleerd in een schuur, atelier, garage of een andere toevoeging aan een huis. Subpanelen zijn beoordeeld in termen van h

AdvertisementEen elektrische aansluitkast installeert stroomafwaarts van hoofdschakelaar panel van een huis. Een aansluitkast wordt vaak geïnstalleerd in een schuur, atelier, garage of een andere toevoeging aan een huis. Subpanelen zijn beoordeeld in termen van hoeveel macht ze veilig kunnen controleren. Met het oog op de juiste grootte deelpaneel selecteert, moet u de piek hoeveelheid stroom die wordt gebruikt door apparaten bekabeld of aangesloten circuits van het panel te berekenen. Het opgenomen vermogen moet lager zijn dan de maximale rating op de deelpaneel zijn.

Wat je nodig hebt

  • Papier en potlood

    Rekenmachine

    De toegang tot apparaten die moeten worden aangedreven door de deelpaneel

Het berekenen Wattage

Identiteit van het aantal watt gebruikt door ieder bedraad-in elektrisch apparaat dat wordt aangedreven door de deelpaneel. Voeg alle wattages het energieverbruik van deze apparaten te bepalen. Bijvoorbeeld, als u vijf 100-watt lampen en een 500-watt wired-in elektrische kachel regelmatig gebruikt in een werkplaats, het totale stroomverbruik is 1.000 Watt. Sommige van deze apparaten kan worden beoordeeld in termen van versterkers gebruikt in plaats van watt verbruikt. We zullen overeenstemmen die in de volgende paragraaf.

Identificeer geen gereedschap, apparatuur en andere elektrische apparaten die u zal aansluiten en gebruiken op een regelmatige basis in aanvulling op de degenen die permanent zijn aangesloten in de elektrische circuits. Een stroomverbruik sticker of grafische plaat wordt aangebracht op elk van deze apparaten. Tally de op deze stickers of platen wattages. Als een van hen wordt beoordeeld in termen van versterkers, sparen de stroomsterktes voor later.

Voeg het totale vermogen toebehoort aan de elektrische toestellen. Verdeel het vermogen van de spanning in het circuit. Dit antwoord is de hoeveelheid versterkers getrokken door deze apparaten. Terugkerend naar ons voorbeeld, als je 1000 watt bekabelde-in-apparaten en andere 1.200 watt getrokken door een apparaten, zoals een magnetron, een broodrooster en een computer, het totale vermogen verbruikt op elk moment in de tijd is 2.200 Watt. Gedeeld door 120 volt in een standaard huishouden circuit, deze apparaten verbruiken 18.33 versterkers.

Om de vorige totale versterker, toevoegen stroomsterkten van apparaten waarvoor het stroomverbruik heeft als beoordeling ampère in plaats van watt. Bijvoorbeeld een aannemer-grade 7 1/4 inch cirkelzaag trekt typisch tussen 12 en 13 ampère. Een heavy-duty boor heeft als beoordeling tussen 3,2 en 5 versterkers en andere stationaire bankje gereedschap vallen gewoonlijk ergens tussenin. Als je een oven en andere elektrische HVAC-apparatuur, zoals een boiler en dompelpomp, moet u deze machines in uw tabellen bevatten. Het resultaat is een totale amperage nodig voor de deelpaneel

Sommige van deze inrichtingen zijn beoordeeld in termen van piek versterkers, die de inrichting trekt wanneer het eerst wordt aangezet, en versterkers getrokken bij normaal bedrijf. Het panel moet kunnen piekbelasting teneinde een veiligheidsmarge te creëren. Voor deze apparaten, gebruik dan de piek versterkers in uw berekeningen.

Share This Post