Index / Cars / Hoe om te bepalen Helmet Size

Share This Post

Cars

Hoe om te bepalen Helmet Size

Motorhelmen zijn van essentieel belang om je hoofd te beschermen tegen verwondingen. Voor een helm om doeltreffend te zijn, het moet comfortabel, knus en functioneel. Terwijl een helm moet goed aansluiten, moet het niet al te strak, waardoor je ongem

AdvertisementMotorhelmen zijn van essentieel belang om je hoofd te beschermen tegen verwondingen. Voor een helm om doeltreffend te zijn, het moet comfortabel, knus en functioneel. Terwijl een helm moet goed aansluiten, moet het niet al te strak, waardoor je ongemakkelijk. Het dragen van een losse helm is ook ongemakkelijk, niet te gevaarlijk te noemen. Daarom is het hebben van de juiste pasvorm is belangrijk. Het meten van uw hoofd vlak voor het kopen van een helm kan u helpen de juiste maat voor uw helm te bepalen. Volg zorgvuldig meten instructies die gelden voor zowel de motor en sport helmen.

Wat je nodig hebt

Doek meetlint

Meet de omtrek van je hoofd op het breedste gedeelte met behulp van het meetlint. Om dit te doen, plaatst u de tape rond je hoofd een inch boven je wenkbrauwen en oren.

Lees de meting in een spiegel of een vriend hebt gelezen. Noteer deze gegevens in inches als centimeters.

Vergelijk de meting met een helm voor de maat gedefinieerd voor het type van de helm die u wilt (bv, voetbal helm, motorvoertuig helm). Deze maattabellen zijn verkrijgbaar bij de fabrikant.

Vind de helm die uw metingen past en probeer het. Het moet goed passen op boven het hoofd, zonder ruimte tussen het hoofd en helm. Om een ​​goede pasvorm moet de voorzijde van de helm net boven de wenkbrauwen vallen. Als de helm beneden de wenkbrauwen, is een groot uit en wordt daarom niet aanbevolen.

Controleer de kinband van de helm. Het moet niet te strak of te los zijn, maar moet goed passen zonder dat het ongemakkelijk.

Hints

Helm dimensionering metingen kunnen verschillen van fabrikant tot fabrikant. Dus, contact op met de specifieke fabrikant voor de metingen. Controleer of maattabellen zijn online beschikbaar op de websites van fabrikanten. Fabrikanten mogen inches of centimeters te gebruiken voor hun helm sizing grafieken. Het uitvoeren van metingen in beide eenheden helpen uw helmmaat gemakkelijk vinden.

Vraag het aan de eigenaar van de winkel als je kunt een proefrit de helm. Dit geeft u een duidelijk idee als de helm voor u geschikt is of niet.

Share This Post