Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe om te bepalen een shirt met lange mouwen Maat voor mannen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe om te bepalen een shirt met lange mouwen Maat voor mannen

Het dragen van een juiste grootte overhemd toont een indrukwekkend gevoel voor mode en professionaliteit. Shirts met lange mouwen zijn gedimensioneerd op basis van drie metingen: Borst grootte, mouwlengte en nek grootte. Voor een echt professionele u

AdvertisementHet dragen van een juiste grootte overhemd toont een indrukwekkend gevoel voor mode en professionaliteit. Shirts met lange mouwen zijn gedimensioneerd op basis van drie metingen: Borst grootte, mouwlengte en nek grootte. Voor een echt professionele uitstraling, moet u een overhemd op maat van uw exacte metingen te passen hebben. Echter, als u niet die luxe hebben, dan kun je kiezen voor de dichtstbijzijnde wedstrijd.

Wat je nodig hebt

Doek meetlint

Meet je borst rond het breedste gedeelte, dicht bij je oksels. Je moet een adem te halen om te meten rekening houden buigen wanneer je adem.

Buig je elleboog en houd je pols gelijk over heuphoogte. Meet de afstand van het centrum, achterkant van je nek, over je schouder, buiten de elleboog buigen en aan uw pols.

Meet je nek rond het centrum. Misschien wilt u een half en duim aan de meting toe te voegen voor comfort.

Raadpleeg de grootte van uw toekomstige overhemd en nauw aan bij die meting. De meeste shirts zal de nek-maat op de top met de lengte mouw hieronder weergegeven. Sommige shirts kunnen ook borstomvang weer te geven.

Share This Post