Index / Bedrijf / Hoe om te bellen & Informeer dan naar een baan na het indienen van een CV

Share This Post

Bedrijf

Hoe om te bellen & Informeer dan naar een baan na het indienen van een CV

Een follow-up telefoontje, brief of e-mail kan het verschil in uw zoektocht naar een baan te maken. Terwijl een werkgever niet wil worden lastiggevallen door ongeduldige aanvragers, kan een korte, beleefde vraag je interesse in de job aan te tonen. S

AdvertisementEen follow-up telefoontje, brief of e-mail kan het verschil in uw zoektocht naar een baan te maken. Terwijl een werkgever niet wil worden lastiggevallen door ongeduldige aanvragers, kan een korte, beleefde vraag je interesse in de job aan te tonen. Sommige vacatures vragen kandidaten om een ​​bepaalde tijd wachten voordat het maken van een follow-up onderzoek, dat je moet eren. Anders volgt binnen een week of twee na het indienen van uw CV.

Verzamel je CV en zoek een rustige plek om je te bellen. Wees kalm en vol vertrouwen. Vermijd een beroep op een maandag of laat op een vrijdag, wanneer het moeilijker kan zijn voor een werkgever om gesprekken aan te nemen.

Bel het kantoor van de werkgever. Identificeer u aan de receptioniste en verklaren dat u belt om te informeren naar een vacature. Vermeld de functietitel. Vraag aan de persoon aan wie u uw cv naar spreken. Als u niet weet hoe u de naam van de werkgever uit te spreken, vragen de receptioniste voor de juiste uitspraak. Als u geen naam van een contactpersoon te hebben, vragen de receptioniste voor de naam van de persoon die verantwoordelijk is voor het inhuren voor die baan en vragen om die persoon te spreken. Als de receptioniste vertelt u de persoon niet beschikbaar is, te weten wanneer het het beste om terug te bellen.

Groet de werkgever wanneer hij uw oproep. Identificeer jezelf en de titel van de baan. Vertel de werkgever u belt om te bevestigen dat hij uw CV ontvangen. Als de werkgever niet je cv hebt ontvangen, laat hem weten dat u onmiddellijk opnieuw verzenden. Express uw enthousiasme voor de baan en vraag de werkgever of je een gesprek kunt plannen, of dat hij een tijdschema voor wanneer interviews zal plaatsvinden. Concluderen de oproep van het bedanken van de werkgever voor het spreken met je. Staat dat je horen graag van hem binnenkort.

Stuur een brief als de taak vermelding gevraagde geen follow-up telefoongesprekken. Als u het e-mailadres van de persoon die de behandeling van het verhuren, gebruiken dat e-mailadres aan uw follow-up onderzoek te sturen. Zo niet, stuur dan een brief per post. Identificeer de functie in de onderwerpregel van een e-mail vraag. In het lichaam van een e-mail, het adres van de persoon formeel, maar omvatten niet de straat adres of datum. Als het verzenden van een brief per post, onder meer de datum en binnenkant adres.

Staat dat u schriftelijk te informeren over het werk en om te bevestigen dat de werkgever ontvangen uw CV. Geef uw voortdurende interesse in de job en een of twee manieren waarop u kunt bijdragen aan het bedrijf te identificeren. Sluit de brief met het bedanken van de werkgever voor de behandeling van uw toepassing en zeggen dat u zich verheugen op een interview. Voeg uw contactgegevens in de brief of e-mail.

Share This Post