Index / Huis / Hoe om te Apart Prijs Pfister badkamer kraan

Share This Post

Huis

Hoe om te Apart Prijs Pfister badkamer kraan

De meeste Prijs Pfister badkamer kranen zijn net als elke andere badkamer kraan. Price Pfister maakt gebruik van een stopverf plaat tussen de kraan en de wastafel. Dit helpt te voorkomen dat de afdichting breekt bij het aanpassen van de kraan. Nemen

AdvertisementDe meeste Prijs Pfister badkamer kranen zijn net als elke andere badkamer kraan. Price Pfister maakt gebruik van een stopverf plaat tussen de kraan en de wastafel. Dit helpt te voorkomen dat de afdichting breekt bij het aanpassen van de kraan. Nemen van elkaar een prijs Pfister kraan is inclusief het verwijderen van de kraan van de gootsteen, het verwijderen van de handgrepen en het verwijderen van de cartridges. De tuit van de prijs Pfister is gevormd in de basis van de kraan.

Wat je nodig hebt

  • Moersleutel

    Plamuurmes

    Platte schroevendraaier

    Phillips-schroevendraaier

    Slip joint tang

Het verwijderen van Kraan Van Sink

Ga onder de gootsteen en zet de twee kleppen water om het water afgesloten om de kraan. Draai beide kraan handgrepen op om de resterende water af te voeren in de lijn. Draai de kranen grepen uit en zoek de waterleiding verbindingen naar de kraan handvatten onder de gootsteen.

Draai de watertoevoer aansluitingen aan de kraan handvatten tegen de klok in met een sleutel tot je ze kan draaien met de hand. Eindig het verwijderen van het water aanvoerlijnen met de hand en duw de uiteinden van de lijnen uit de weg.

Draai de plastic vleugelmoeren tegen de klok in met uw vingers. De vleugelmoeren zet de kraan handvat stengels naar de gootsteen. Trek de kraan van de wasbak. Steek een plamuurmes tussen de onderkant van de stopverf plaat en de wastafel. Voorzichtig wrikken de plaat uit de buurt van de gootsteen, en schraap weg eventuele resterende stopverf van de gootsteen met het plamuurmes.

Verwijder Handles

Wrik de decoratieve knop deksel op de top van elke kraan handvat met een platte schroevendraaier.

Verwijder het centrum bevestigingsschroef in het handvat met een kruiskopschroevendraaier.

Draai de hendel basis tegen de klok in met uw vingers. Til de hendel uit de kraan cartridge.

Verwijder Cartridge

Trek de kraan handgrepen van de prijs Pfister kraan.

Draai de cartridge behoud moer tegen de klok met een paar slip joint tang.

Trek de cartridge recht uit de kraan lichaam.

Share This Post