Index / Huis / Hoe om te Apart een Bifold Door to Make Twee Franse deuren

Share This Post

Huis

Hoe om te Apart een Bifold Door to Make Twee Franse deuren

Tweevoudig deuren worden vaak gebruikt voor slaapkamer kasten, pantry en linnen kasten, met een bocht in de deur waardoor het terug worden getrokken. Als je moe van de manier waarop uw tweevoudig deuren fold zijn, neem ze uit elkaar om een ​​smalle s

AdvertisementTweevoudig deuren worden vaak gebruikt voor slaapkamer kasten, pantry en linnen kasten, met een bocht in de deur waardoor het terug worden getrokken. Als je moe van de manier waarop uw tweevoudig deuren fold zijn, neem ze uit elkaar om een ​​smalle set van de Franse deuren te maken. Dit type modificatie vereist enige comfort met home improvement projecten, maar geen speciale apparatuur.

Wat je nodig hebt

 • schroevedraaier

  Meetlint

  Potlood

  scharnieren

  Schroef

  Elektrische boor

  houten shims

  Lade pull of een handgreep

Verwijder de bovenrail dat de vouwdeur naar de bovenkant van de kast deuropening met een schroevendraaier heeft.

Verwijder het wielmechanisme vanaf de bovenkant van de vouwdeur met een schroevendraaier.

Verwijder de helft van de vouwdeur door losschroeven van de scharnieren dat het vasthouden aan de andere helft. Verwijder de scharnieren van de deur volledig.

Meten waar de scharnieren rusten aan de zijde van de deur die nog in de deuropening met een meetlint en markeer de ruimte waar ze zal landen op de vrijstaande deur met potlood.

Bevestig de scharnieren aan de huis met behulp van schroeven en een elektrische boor. Gebruik scharnieren als vergelijkbaar met die aan de andere kant van de deur mogelijk is.

Zet de deur in de opening met behulp van houten wiggen om het niveau met de andere deur te brengen. Het kan nodig zijn om iemand te houden gestage voor u.

Bevestig de scharnieren aan het frame van de kast met behulp van een elektrische boor.

Bevestig een uittrekblokkering of een andere handgreep beide deuren met een elektrische boormachine.

Hints

Houd de kast afgesloten met een eenvoudige klink of een magnetische sluiting.

Share This Post