Index / wettelijk / Hoe om te achterhalen of iemand heeft geboekt in de gevangenis

Share This Post

wettelijk

Hoe om te achterhalen of iemand heeft geboekt in de gevangenis

Vraagt ​​u zich af of iemand die u belangrijk vindt is gearresteerd en in de gevangenis gezet is een emotioneel uitputtend ervaring. Gelukkig, de technologische vooruitgang maken het gemakkelijk om uit te vinden. Met behulp van een telefoon of het in

AdvertisementVraagt ​​u zich af of iemand die u belangrijk vindt is gearresteerd en in de gevangenis gezet is een emotioneel uitputtend ervaring. Gelukkig, de technologische vooruitgang maken het gemakkelijk om uit te vinden. Met behulp van een telefoon of het internet, kunt u vinden in een paar minuten.

Wat je nodig hebt

Telefoon

compter

Uit te vinden of iemand wordt geboekt in de gevangenis

Verzamelen persoonlijke informatie over de persoon die je zoekt. Begin met de naam van de persoon, de geboortedatum en datum van de aanhouding, voor zover bekend.

Achterhalen van de provincie of stad de persoon die werd gearresteerd in. Dit zal u helpen beperken wat locaties die u nodig hebt om te bellen of onderzoek.

Bepaal of u een borgtocht slaaf gebruiken. Als u wilt dat de persoon bail out, kan een borgtocht slaaf erachter te komen wanneer de persoon werd geboekt, evenals wat de kosten en borgtocht zijn.

Als u geen gebruik maakt van een borgtocht slaaf, moet u de rest van het werk zelf te doen. Begin door te bellen met de plaatselijke politie en vragen of de persoon die u op zoek bent naar is geboekt.

Als de persoon die u zoekt is niet in de stad gevangenis, de klerk kan er nog steeds toegang tot de provincie dossiers om te zien of de persoon die je zoekt is in het graafschap gevangenis.

U kunt ook het internet gebruiken om te zoeken naar de persoon in kwestie. De meeste stad en de provincie gevangenissen hebben online databases die u kunt gebruiken om te zoeken naar gevangenen.

Hints

Er is een zekere wachttijd tussen de arrestatie en boeking. Het varieert afhankelijk van het tijdstip van de dag en hoe druk de boeking officieren.

Een telefoontje is toegestaan ​​zodra een persoon in de gevangenis wordt geboekt. Als iemand die je kent is gearresteerd, moet u een telefoontje binnen enkele uren na hun arrestatie verwachten. Dit kan handig zijn als je niet kunt vinden waar de persoon is gevangen gezet.

Staat en de provincie wetten en procedures variëren, dus zorg ervoor dat u de staat en de provincie waar de persoon ten laste te onderzoeken.

Als iemand wordt gearresteerd in een provincie of stad, maar het arrestatiebevel werd uitgevaardigd in een andere, kunnen ze worden uitgeleverd aan de provincie waar de aanklachten werden ingediend.

Share This Post