Index / Bruiloften / Hoe om te achterhalen of iemand een aanvraag voor een Marriage License

Share This Post

Bruiloften

Hoe om te achterhalen of iemand een aanvraag voor een Marriage License

Er zijn vele redenen om trouwboekje verslagen te verkennen, of u wilt een stamboom onderzoeken of voldoen aan uw nieuwsgierigheid. U kunt deze informatie door het invullen van een online applicatie of het aanvragen van records in persoon te verkrijge

Advertisement

Er zijn vele redenen om trouwboekje verslagen te verkennen, of u wilt een stamboom onderzoeken of voldoen aan uw nieuwsgierigheid. U kunt deze informatie door het invullen van een online applicatie of het aanvragen van records in persoon te verkrijgen. Terwijl het proces zelf niet ontmoedigend kan lijken, zijn er een aantal verschillende regels die bepalen wie toegang heeft tot huwelijk records en die in staat is om kopieën legaal te verkrijgen is.

Wat je nodig hebt

Toepassing

Identificatie

Bruid en bruidegom informatie

honorarium

Begrijp uw wensen staat, stad of provincie. Identificeer de eisen die verslagen verzoeken regeren in uw staat, stad of provincie. Veel steden en staten volgen soortgelijke richtlijnen, maar er zijn genuanceerde verschillen in het proces van het verkrijgen van het huwelijk licentie-informatie. Bijvoorbeeld, in Polk County, Iowa, je kan niet bevestigen of het huwelijk licenties uit te leggen via de telefoon, en verzoeken moeten plaatsvinden in persoon op administratief gebouw van de provincie. In New York City, maar u kunt het huwelijk licentie aanvragen online in te dienen, in persoon of via de mail.

Identificeer toegang in aanmerking te komen. Een deel van de eisen stad en staat ook wie toegang heeft tot deze records. Veel oudere records openbare registers, zodat iedereen er toegang toe. Voor nieuwe documenten kunnen er speciale eisen voor toegangscontrole. Alleen bevoegd personeel, met inbegrip van advocaten die deelnemen aan juridische zaken, evenals die van de bruid of bruidegom gemachtigd om de documenten te beoordelen, kan toegang krijgen tot huwelijk records. Deze eisen verschillen per staat, dus het is belangrijk vertrouwd met niet alleen hoe om toegang te krijgen huwelijk documenten te zijn, maar wie kan ze bekijken ook.

Het verzamelen van zoveel mogelijk informatie. Om uit te vinden als iemand een huwelijk licentie heeft verkregen, moet je naar beneden jagen zoveel mogelijk informatie over de bruid en bruidegom mogelijk. Dit is belangrijk in uw zoektocht naar de stukken kleiner. Weten de details, zoals de geschatte datum van het huwelijk licentie, de naam van de bruid en de bruidegom en de stad of staat ze trouwden in, zijn alle waardevolle stukjes informatie die zal helpen om uw zoekopdracht productiever.

Kies uw methode en uw verzoek in te dienen. Zodra u zich vertrouwd hebt gemaakt met de procedures die bepalen wie toegang heeft tot huwelijk records en welke stappen u moet nemen om te achterhalen of een persoon heeft aangevraagd voor een huwelijk licentie, kunt u kiezen welke methode het beste werkt in uw specifieke omstandigheden. Terwijl de methoden om deze informatie zal variëren afhankelijk van de locatie te krijgen, veel grotere gebieden hebben online, in-persoon of mailopties. Voor de snelste resultaten, ga dan naar het kantoor van een stadssecretaris of de tak die het huwelijk licenties in uw omgeving omgaat. U kunt deze informatie over gezondheid afdeling websites.

Wacht op verdere richtlijnen. Na het brengen langs alle benodigde informatie die je hebt verzameld, zul je verdere richtlijnen volgen over uw vermogen om toegang te krijgen tot de documenten en de opties voor het ontvangen van kopieën. In New York City, bijvoorbeeld, is er een kleine vergoeding voor het maken van kopieën van de huwelijken.

Share This Post