Index / Huis / Hoe om Stapel Back Gordijnen Bereken

Share This Post

Huis

Hoe om Stapel Back Gordijnen Bereken

Wanneer u uw paar gordijnen willen volledig open naar het raam en het uitzicht te geven, zal een eenvoudige meting en de formule helpen de stapel te berekenen terug in de voorkant van de muur aan weerszijden van het venster. Hoewel een langere hengel

AdvertisementWanneer u uw paar gordijnen willen volledig open naar het raam en het uitzicht te geven, zal een eenvoudige meting en de formule helpen de stapel te berekenen terug in de voorkant van de muur aan weerszijden van het venster. Hoewel een langere hengel meer zal kosten en nemen meer ruimte aan de muur, het positioneren van een verlengde staaf boven het raam bekleding helpt om de ruimte groter lijken. Deze formule zal uw geschatte gids om u te helpen een onbelemmerd uitzicht door uw ramen te bereiken.

Wat je nodig hebt

  • Metaal meetlint

    Rekenmachine

Meten met een meetlint de breedte van de raamopening. Noteer dit nummer.

Deel dit getal door 6 de lengte van de stang extensies of de stapel weer aan beide zijden van de ruit te berekenen. Met een rekenmachine, indien nodig. Ronden naar de dichtstbijzijnde inch. Bijvoorbeeld, een 48-inch brede vensteropening gedeeld door 6 gelijk aan 8 inches voor de staaf extensies in beide kanten van het venster. Als gordijn is een paneel dat terug trekt naar de ene of de andere, deel de vensterbreedte van 3 om de stapel weer te berekenen.

Voeg de vensterbreedte plus de staaf extensies voor elke zijde van het raam in inches van de stang uit te rekenen. In dit voorbeeld 48 inch plus 8 inch per zijde bedraagt ​​64 inch. Het gezicht van de staaf zou moeten meten ongeveer 64 inch tot het paar gordijnen te trekken uit het raam.

Hints

Factoren zoals het gewicht, voering en de dikte van de stof kan beïnvloeden hoeveel het gordijn daadwerkelijk stack voor de wand. Zo zal een dunnere pure gordijn nemen minder ruimte in dan een dikkere damast gordijn.

Vermijd headers met tab topjes of grommets, omdat deze stijlen het beste werken als stationaire gordijnen.

Share This Post