Index / Ambachten / Hoe om sieraden te maken Uit Teeth

Share This Post

Ambachten

Hoe om sieraden te maken Uit Teeth

Maken van sieraden uit tanden klinkt misschien een beetje macaber voor sommigen, maar dat hangt allemaal af van waar je de tanden. U kunt haaientanden kopen om sieraden te maken. Sommige mensen ook de tand van een huisdier te gebruiken als men valt u

AdvertisementMaken van sieraden uit tanden klinkt misschien een beetje macaber voor sommigen, maar dat hangt allemaal af van waar je de tanden. U kunt haaientanden kopen om sieraden te maken. Sommige mensen ook de tand van een huisdier te gebruiken als men valt uit, of zelfs een sentimentele aandenken van een kind melktand. Zolang je een goede hygiëne te oefenen, kunt u daadwerkelijk gebruik maken van zowat elke tand, zelfs degenen die door een tandarts of je verstandskiezen getrokken hebben, mits u kunt de tandarts of kaakchirurg te praten in het geven van hen aan u voor.

Wat je nodig hebt

Antibacteriële zeep

Bleken

Boren

Punttang

ringetje

Oorhaken, ketting of koord of armband

Reinig en ontsmet de tand. Wassen met antibacteriële zeep en warm water. Voor de goede orde, laten weken in een waterstofperoxide-oplossing totdat de gewenste kleur bereikt.

Boor een klein gaatje in de tand. Dit is delicaat, vooral met een kleine tand omdat het kan scheuren en splitsen. Niet te dicht bij de rand te boren, en het gebruik van het kleinste beetje grootte die u kunt waar je kunt nog steeds je ringetje doorheen. Boor langzaam en gestaag.

Schuif een metalen ringetje door het gat dat je geboord. Een sprong ring is een kleine metalen ring met een open zijde die overal kan worden gekocht sieraden maken of ambachtelijke benodigdheden worden verkocht. Open de ring met een paar punttang, schuift het door de tand en knijp het weer gesloten.

String de sprong ring op een ketting of snoer voor een halsketting, koppelen aan een oor draad voor een oorbel of toe te voegen aan een bedelarmband.

Hints

Als je niet denkt dat je in staat om te boren door de tand je zal zijn, wikkel een dunne flexibele stuk draad rond de tand en sluit dat aan de sprong ring.

Share This Post