Index / Huis / Hoe om schimmel te voorkomen in een brooddoos

Share This Post

Huis

Hoe om schimmel te voorkomen in een brooddoos

Schimmel kan ruïneren uw broodproducten. Zodra de mal is uitgezaaid naar uw brooddoos, kan dit ertoe leiden dat uw voedsel oneetbaar geworden. De elementen die nodig zijn voor schimmels om te groeien zijn warme temperaturen, vocht en een duisternis.

AdvertisementSchimmel kan ruïneren uw broodproducten. Zodra de mal is uitgezaaid naar uw brooddoos, kan dit ertoe leiden dat uw voedsel oneetbaar geworden. De elementen die nodig zijn voor schimmels om te groeien zijn warme temperaturen, vocht en een duisternis. Een broodtrommel biedt een perfecte plek voor al deze voorwaarden. Gelukkig zijn er genoeg manieren om schimmel te stoppen voordat het begint binnenkant van je broodtrommel.

Wat je nodig hebt

  • luchtdichte zakken

Houd uw keuken schoon en zorg ervoor dat alle oppervlakken droog blijven. Verwijder alle puin en alle oude voedsel dat de groei van schimmels en sporen zouden kunnen ondersteunen.

Zorg voor een goede ventilatie voor uw keuken of het gebied waar je je brooddoos te slaan. Hiermee wordt voorkomen dat overtollig vocht van het krijgen in je brooddoos.

Eet je brood zo snel mogelijk. Hoe langer je voedsel in je broodtrommel, het waarschijnlijker is dat de schimmel zal vormen.

Houd uw brood in luchtdichte zakken en knijp zo veel zuurstof mogelijk uit de zakken voor hen sluiten. Het verminderen van de blootstelling aan zuurstof zal helpen schimmel op het brood te voorkomen en de luchtdichte zakken zullen alle schimmels die wordt weergegeven op het brood uit te spreiden in je brooddoos te houden.

Share This Post