Index / Huis / Hoe om schimmel te detecteren in the Air

Share This Post

Huis

Hoe om schimmel te detecteren in the Air

Als u schimmel in de lucht die circuleert in uw huis, kan het een overvloed aan ernstige gezondheidsproblemen, zoals allergieën, huiduitslag, misselijkheid en neurologische stoornissen veroorzaken. Omdat de lucht schimmelsporen niet door de natuurlij

Advertisement

Als u schimmel in de lucht die circuleert in uw huis, kan het een overvloed aan ernstige gezondheidsproblemen, zoals allergieën, huiduitslag, misselijkheid en neurologische stoornissen veroorzaken. Omdat de lucht schimmelsporen niet door de natuurlijke oog kan worden gedetecteerd, kan het zijn dat u deze symptomen niet wetende dat schimmel is de boosdoener achter hen. Er zijn twee soorten van de lucht testen die u kunt uitvoeren thuis. Het eerste type is HVAC luchtmonsters, die zal testen of uw airconditioning en verwarming waait schimmel in de lucht. Het tweede type is een afwikkeling plaat methode, die lucht schimmel in het algemeen detecteert.

Wat je nodig hebt

  • Mold testen kit

Koop een huis mal test kit zoals die geleverd door ProLabs, Enviro Controleer en BlackMold.Com.

Open het testen kit verpakking en verwijder de petrischaal wanneer je klaar om te beginnen met testen zijn. Het is belangrijk dat je niet het gerecht uit de verpakking te verwijderen totdat u klaar bent om het te gebruiken zijn, anders wordt uw test zou kunnen onnauwkeurige resultaten opleveren.

Plaats de petrischaal goede kant naar boven op een vlakke ondergrond.

Verwijder het deksel van de petrischaal. Wees voorzichtig niet aan de binnenkant van de petrischaal aanraken. Giet de 'mal medium "content binnenkant van het gerecht.

Plaats het deksel van de petrischaal. Schud de schotel totdat het medium inhoud omvat de bodem van de het. Laat het gerecht zitten voor een uur. Hierdoor kan de inhoud van de tijd om uit te harden.

Zoek een luchttoevoer vent als je wilt HVAC luchtmonsters uit te voeren. Neem de petrischaal in de buurt van de vleugel. Sluit alle resterende openingen behalve degene die wordt gebruikt voor testdoeleinden.

Neem het deksel van het gerecht. Gebruik tape om de petrischaal vast aan de vleugel. De opening van het gerecht moeten worden geconfronteerd met de opening zodat de lucht blaast binnenkant van het gerecht.

Zet de airco-systeem op "high". Laat de lucht te blazen in de petrischaal voor een goede 10 minuten.

Verwijder de petrischaal en plaats de deksel. Laat de schaal gedekt blijven. Onderzoek de de schotel na 48 uur en 96 uur om te zien of er schimmelgroei. Het deksel niet verwijderen terwijl het onderzoeken van de inhoud.

Volg de stappen 2 tot en met 5 als u wilt testen met behulp van de "afwikkeling plate" methode. Na het voltooien van de stappen 2 tot en met 5, plaatst de open petrischaal goede kant naar boven op een vlakke ondergrond, zoals een tafel of een counter-top. Laat de schaal onbedekt blijven gedurende een uur. Plaats het deksel na een uur. Onderzoek de de schotel na 48 uur en 96 uur om te zien of er schimmelgroei. Het deksel niet verwijderen terwijl het onderzoeken van de inhoud.

Share This Post