Index / Cars / Hoe om schade door de zon op een auto Fix

Share This Post

Cars

Hoe om schade door de zon op een auto Fix

Het hebben van uw auto voortdurend in de hete zon kan leiden tot het verf te vervagen of kijk glansloos, vooral als je auto is een donkere kleur zoals zwart, donkerblauw of rood. De beste manier om schade door de zon op een auto te lossen is het gebr

Advertisement



Het hebben van uw auto voortdurend in de hete zon kan leiden tot het verf te vervagen of kijk glansloos, vooral als je auto is een donkere kleur zoals zwart, donkerblauw of rood. De beste manier om schade door de zon op een auto te lossen is het gebruik van een wrijven verbinding, die kan worden gevonden op een auto-onderdelen winkel. Kies er een die een boete of zeer fijn gesneden heeft om de beste resultaten te krijgen. Met een beetje elleboog vet, kunt u uw auto terug naar zijn oorspronkelijke schoonheid te herstellen.

Wat je nodig hebt

Shag wrijven compound

Terry doek

Buffer

Rags

Water

Wacht tot het weer temperatuur boven de 50 graden voordat u probeert toe te passen wrijven compound. Je wilt niet dat het te snel harden, terwijl je nog steeds proberen om ermee te werken. Zorg ervoor dat u van toepassing zijn van het zonlicht; is het best om deze vacature in de garage aan te pakken.

Voeg een theelepel wrijven verbinding om uw buffer, direct op het pad. Beweeg de buffer rond de zon beschadigde gebied alvorens naar enkele wrijven verbinding gelijkmatig te verdelen.

Schakel de buffer op en voorzichtig en gelijkmatig voer het uit over de door de zon beschadigde gebied. Werken in kleine 1-op-1 inch secties en buff volledig voordat u naar de volgende sectie te verplaatsen. Wrijven verbinding kan erg droog en hard te werken, dus zorg ervoor dat je werkt in kleine stukjes in plaats van grote gebieden.

Was de auto met gewoon water en wrijf droog met een badstof. Dit is een goed moment om de verf te onderzoeken en ervoor te zorgen dat je gelijk hebt gekregen alle van de vlekken. Als u een plek die je gemist merken, herhaalt u stap 2 en 3 opnieuw.

Solliciteer wax om uw auto gelijk aan de wrijven verbinding en uw voertuig te beschermen. In de toekomst, doe je best om je auto op te slaan in een schaduwrijke of gebied dat is uit de zon om toekomstige schade te voorkomen.

Share This Post