Index / Kunst en Vermaak / Hoe om realistische vlammen met potloden Draw

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe om realistische vlammen met potloden Draw

Net als sneeuwvlokken, geen twee vuren zijn gelijk. Hoewel er algemene richtlijnen te volgen bij het tekenen van het vuur, de taak laat ook ruimte voor een heleboel vrije hand schetsen. Je moet bepaalde kwaliteiten over de brand en de vlammen in geda

AdvertisementNet als sneeuwvlokken, geen twee vuren zijn gelijk. Hoewel er algemene richtlijnen te volgen bij het tekenen van het vuur, de taak laat ook ruimte voor een heleboel vrije hand schetsen. Je moet bepaalde kwaliteiten over de brand en de vlammen in gedachten te houden wanneer u begint te tekenen. Bijvoorbeeld, vlammen bereiken de hoogste in hun mid-point en geleidelijk wijken aan de zijkanten. Ze komen voort uit een brede bron bij de basis, maar breuk in smalle, individuele stukken in het midden. Aan de voet van een brand en het centrum van elke individuele vlam brandt blauw en wit, vervolgens uitstraalt naar geel en oranje.

Wat je nodig hebt

Papier

Potlood

Teken een lange, verticale ovaal het gewenste formaat van de laatste vlammen zijn.

Markeer een middelpunt aan de onderkant van de ovaal. Vanaf dat moment, trek een lijn schuin omhoog en uit met een lichte bochten. Doe hetzelfde aan de andere kant van de ovaal.

Trek een lijn terug naar het middelpunt van de eindpunten van die twee lijnen. Deze nieuwe regels moeten curve geleidelijk, maar ook, en niet per se nodig om de eerste lijn overeen waaraan ze zijn verbonden. Elke vlam kan smal in sommige plaats en breed in anderen.

Teken een licht gebogen lijn direct in het midden, gaande van het centrum punt omhoog. Het einde van de lijn wanneer je de top punt van het ovaal te bereiken. Trek nog een lange gebogen lijn van het eindpunt van de lijn terug naar het middelpunt.

Voeg nog vlam op elke zijde van de centrale vlam.

Fill-in de kloof tussen een deel van de vlammen met nieuwe vlammen. Volg het ovaal als leidraad voor waar je iedere vlam zou moeten sluiten. Zij hoger in het midden minder naar de zijkanten. Laat een beetje ruimte tussen sommige van de vlammen.

Schaduw in elk flame-- donkerder aan de randen en lichter naar het midden. Het gebied het dichtst bij het middelpunt van de basis moet licht worden in de schaduw, en moet donkerder als het straalt uit, totdat u de afzonderlijke vlammen te bereiken.

Share This Post