Index / tech / Hoe om programma te verwijderen Van VirtualBox

Share This Post

tech

Hoe om programma te verwijderen Van VirtualBox

VirtualBox is een softwarepakket waarmee u meerdere besturingssystemen tegelijk draaien. VirtualBox draait op Mac OS X, Linux en Windows host besturingssystemen. Eenmaal geïnstalleerd op de host-besturingssysteem, VirtualBox kunt u virtuele machines

AdvertisementVirtualBox is een softwarepakket waarmee u meerdere besturingssystemen tegelijk draaien. VirtualBox draait op Mac OS X, Linux en Windows host besturingssystemen. Eenmaal geïnstalleerd op de host-besturingssysteem, VirtualBox kunt u virtuele machines die een standaard x86-hardware-omgeving waarin de meeste x86-besturingssystemen kunnen worden geïnstalleerd en uitgevoerd te emuleren creëren. Je kunt nieuwe besturingssystemen te testen zonder het maken van eventuele wijzigingen in uw bestaande werkomgeving. VirtualBox's grafische user interface verbetert de installatie en het verwijderen van virtuele machines.

Het verwijderen van een Virtual Machine

Afsluiten of uitschakelen van de gast-besturingssysteem dat u wilt verwijderen en laat VirtualBox te lopen als u op dit moment het uitvoeren van de gast-besturingssysteem. Anders start de VirtualBox applicatie.

Klik op "File" en vervolgens "Virtual Media Manager." U kunt ook de Virtual Media Manager te bereiken door op de "Control" en "D."

Markeer de virtuele disk image je nog steeds verwijderen, terwijl in de Virtual Media Manager. Klik op de 'Verwijderen' icoon. Virtual Box zal vragen als u zeker weet dat u de harde schijf te verwijderen. Klik op 'Verwijderen'. VirtualBox zal dan waarschuwen dat verwijderingen niet ongedaan kan worden gemaakt. Klik op "Verwijderen" om de virtual hard disk image volledig te verwijderen. Klik op "OK" om de Virtual Media Manager sluiten.

Klik op de naam van de virtuele machine die u het verwijderen van de belangrijkste VirtualBox programma om deze te markeren. Klik op de "Machine Menu" en vervolgens op "Verwijderen." VirtualBox zal u vragen om te bevestigen dat u wilt uw virtuele machine definitief te verwijderen. Klik op "Verwijderen" om de virtuele machine te verwijderen.

Hints

Als u oorspronkelijk geïnstalleerd uw virtuele machine afbeelding van een besturingssysteem of ISO-bestand dat u hebt gedownload van, kunt u schijfruimte te herstellen met behulp van uw file manager te lokaliseren en het beeld bestand te verwijderen. Leeg prullenbak van de desktop kan volledig het bestand uit uw systeem te verwijderen.

Als u zeker bent u niet meer gebruik maken van de virtuele disk images die u hebt gemaakt, te verwijderen in Virtual Machine Manager. Als VDI's niet worden verwijderd nadat ze zijn losgemaakt, blijven ze op uw harde schijf. Virtuele machines kunnen soms vrij groot.

Share This Post