Index / Gezondheid / Hoe om natuurlijk Lower Kalium

Share This Post

Gezondheid

Hoe om natuurlijk Lower Kalium

Kalium is belangrijk voor de normale lichaamsgroei en helpt spierkracht te bouwen. Echter, te veel kalium in uw bloed hyperkaliëmie, wat resulteert in zwakte, spierpijn, misselijkheid en diarree veroorzaken. Als u deze symptomen van hoog kaliumgehalt

Advertisement

Kalium is belangrijk voor de normale lichaamsgroei en helpt spierkracht te bouwen. Echter, te veel kalium in uw bloed hyperkaliëmie, wat resulteert in zwakte, spierpijn, misselijkheid en diarree veroorzaken. Als u deze symptomen van hoog kaliumgehalte ondervindt, moet u uw kalium te verlagen onmiddellijk voordat de symptomen verergeren tot verlamming, problemen met plassen of een onregelmatige hartslag.

U kunt uw kalium te verlagen door het vermijden van voedingsmiddelen en supplementen die rijk zijn aan kalium zijn. Vermijd ook voedingsmiddelen die rijk elektrolyt niveau, zoals sportdranken hebben.

Wat je nodig hebt

Gefilterd gebotteld water

vitamine E

Stap 1

Vermijd het eten van te veel voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium, zoals bananen, jus d'orange, sint-jakobsschelpen en aardappelen. Het is belangrijk om nog eten voedingsmiddelen die kalium bevatten, maar het is meer belangrijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te houden.

Stap 2

Controleer uw medicijnen en elke vitamine supplementen die je neemt om ervoor te zorgen dat ze niet van grote hoeveelheden kalium of vitamine K. Verminder doseringen bevatten als geschikt of op zoek naar aanvulling alternatieven die kalium bevatten om je te verlagen.

Stap 3

Drink minstens zes tot acht glazen water per dag. Drink gefilterd gebotteld water, indien mogelijk. Kalium wordt door plassen-hoe meer je kunt plassen, hoe meer kalium zal worden uit uw systeem gespoeld. Dit is de snelste manier om uw kaliumspiegel natuurlijk verlagen.

stap 4

Eet meer voedingsmiddelen die hoger in vitamine E, die werkt te dun bloed en het voorkomen van bloedstolsels. Eet meer noten, tarwekiemen, asperges, broccoli en spinazie om uw vitamine E te verhogen en het kaliumgehalte in uw lichaam te verminderen.

stap 5

Raadpleeg uw arts als uw kaliumspiegel blijven te hoog. Er kunnen andere natuurlijke maatregelen die u kunt nemen om uw kalium te verlagen. Bijvoorbeeld, kan uw arts een test om uw zout te controleren om te zien of u moet nemen in meer natrium om uw kalium te verlagen voeren.

Share This Post