Index / Tuin / Hoe om muizen en ratten With No Smell Kill

Share This Post

Tuin

Hoe om muizen en ratten With No Smell Kill

Knaagdieren voer uw huis op zoek naar voedsel. Eenmaal daar, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid, omdat ze dragen ziektekiemen, bacteriën en ziekten. Als uw huis is binnengevallen door muizen of ratten onmiddellijke behandeling nodig is. Hoew

AdvertisementKnaagdieren voer uw huis op zoek naar voedsel. Eenmaal daar, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid, omdat ze dragen ziektekiemen, bacteriën en ziekten. Als uw huis is binnengevallen door muizen of ratten onmiddellijke behandeling nodig is. Hoewel knaagdieren vergiften effectief zijn, kunnen ze sterven in uw muren of op zolder en laat een geur. Gelukkig kun je trigger-traps te gebruiken om ze te elimineren en te voorkomen dat onaangename geuren.

Wat je nodig hebt

  • Trigger traps

    Pindakaas

    Gedroogd fruit

    Spek

    noten

Reinig uw huis vallen effectiever te maken. Dit verwijdert hun bron van voedsel en mogelijke schuilplaatsen. Doe levensmiddelen in opslagcontainers luchtdichte. Gooi afval naar behoren en verwijderen uit uw huis zo snel mogelijk.

Plaats trekker valkuilen rond gebieden met een hoge knaagdieren verkeer. Plaats de valkuilen langs muren in een rustige out-of-de weg gebieden. Bij het plaatsen van de vallen, houden de val loodrecht op de muur met de trigger die het aas naar de muur houdt. Bij gebruik van twee trappen op een plaats, zet de vallen evenwijdig aan de wand met de triggers die het aas afgekeerd van elkaar en de zwaaiarmen elkaar te houden. Meeste knaagdieren scharrelen langs zo dicht mogelijk bij de wand mogelijk. Deze plaatsing helpt bij het verhogen de kans op het vangen en ze te doden. Voor muizen, moeten de vallen tussen de 8 en 10 voet uit elkaar; voor ratten, 10 tot 20 voet apart. Het aantal valkuilen die nodig zijn afhankelijk van de grootte van uw huis. Voor een klein huis, moet 10 traps efficiënt zijn.

Bait je vallen op basis van de aard van de knaagdieren die u probeert te trekken. In tegenstelling tot wat velen denken, de beste aas voor een muis is niet kaas. Gebruik in plaats daarvan pindakaas. Voor een rat, kunt u gebruik maken van gedroogde vruchten, spek of noten.

Controleer uw vallen dagelijks. Zodra een val is opgesprongen door een knaagdier, zal de bar terug en val snap het knaagdier. De kracht van de bar breekt de nek van de knaagdier, doden. Wanneer je een dode muis te vinden of een rat u kunt ophalen de val en gooi het in een prullenbak, knaagdieren en al.

Hints

Bij het kiezen van een snap val, kies dan de kleinere maten voor muizen en de grotere maten voor ratten.

Trigger vallen doden de knaagdieren direct te maken voor een meer humane dood dan lijm vallen, waarin het dier door middel van uitdroging en verhongering doodt. Poison vallen zijn ook traag. En met gif, de knaagdieren zijn in staat om de aas gebied te verlaten en kan sterven in uit de weg plaatsen, wat resulteert in geuren.

Wanneer kom je in contact komen met ratten en muizen, levende of dode, draag altijd handschoenen om uw handen te beschermen tegen de ziektekiemen en ziektes die ze kunnen dragen.

Share This Post