Index / tech / Hoe om mensen op de Telefoon Erger

Share This Post

tech

Hoe om mensen op de Telefoon Erger

Het krijgen van onder de huid van een lange adem familielid of een opdringerige telemarketeer kan een handige tool die je helpt om voortijdig te beëindigen mogelijk langdurige gesprekken zijn. Gebruik de informatie in deze gids om te helpen einde de

AdvertisementHet krijgen van onder de huid van een lange adem familielid of een opdringerige telemarketeer kan een handige tool die je helpt om voortijdig te beëindigen mogelijk langdurige gesprekken zijn. Gebruik de informatie in deze gids om te helpen einde de minder-dan-wenselijke gesprekken vroeg.

Gebruik lange pauzes om grote gaten van stilte te creëren. Alleen reageren op de spreker nadat hij vroeg zich af of u nog aan de lijn. Dit passief-agressieve techniek kan de spreker genoeg ergeren dat hij beëindigt het gesprek.

Frustreren de beller door quizzen haar op de dingen die je hebt gezegd. Leg een verklaring af en vraag vervolgens de luidspreker te herhalen letterlijk wat je net zei; aandringen op het belang van wat u zegt. Deze techniek maakt de beller de vraag van de geldigheid van wat ze te zeggen heeft en of het de moeite van dit gesprek de moeite waard.

Stel vragen over wat de spreker zegt, en vraag de spreker om woorden en zinnen te herhalen. De spreker zal boos worden wanneer hij moet wachten met het geven van nieuwe informatie- en rehash wat hij al heeft gezegd. Let op: Deze techniek is gemakkelijk te herkennen, en zal waarschijnlijk leiden tot een argument.

Staan in een lawaaierige omgeving. Deze techniek werkt het best met een mobiele telefoon. Probeer die zich dichtbij wegen of drukke speeltuinen. Zolang de achtergrondgeluiden concurreren met uw stem en / of die van de beller, zal ze waarschijnlijk boos en uiteindelijk het telefoongesprek vroeg.

Hints

Houd uw kalmte gedurende de hele conversatie.

Veel van deze technieken kan leiden tot argumenten; ze gebruiken naar eigen inzicht.

Share This Post