Index / tech / Hoe om meerdere contactpersonen naar Gmail

Share This Post

tech

Hoe om meerdere contactpersonen naar Gmail

Google's Gmail helpt e-mail-gebruikers te communiceren met de ontvangers op dezelfde Gmail-netwerk of op een andere e-mail service. Gmail is vooral handig wanneer afzenders moet contact opnemen met meerdere ontvangers tegelijk. In plaats van het verz

AdvertisementGoogle's Gmail helpt e-mail-gebruikers te communiceren met de ontvangers op dezelfde Gmail-netwerk of op een andere e-mail service. Gmail is vooral handig wanneer afzenders moet contact opnemen met meerdere ontvangers tegelijk. In plaats van het verzenden van e-mails een voor een naar de ontvangers, een zender kan gewoon ingang alle e-mailadressen in het "Aan:" veld en stuurt exact dezelfde e-mail. Verder, als de afzender bekend is met de begunstigden en de adressen zijn al in de lijst met contactpersonen, de verzender kan de e-mail te bespoedigen.

Gebruik Contact Manager

Meld u aan bij uw Gmail-account, maar niet beginnen met het samenstellen van de e-mail gewoon nog niet.

Klik op de link "Contacten" aan de linkerkant, die de pagina om uw Gmail-lijst met contactpersonen zal vooraf.

Klik op de navigatie-opties, zoals "Veelgebruikte adressen 'en' Alle contacten," om ontvangers te brengen. Als alternatief, namen soort contacten 'in het vak naast de knop Zoeken Contactpersonen en klik erop. Zet vinkjes in het vak aan de linkerkant van elk contact.

Klik op de "Compose" knop om de pagina te bevorderen. U moet alle geselecteerde contactpersonen in het "Aan:" zie veld en u kunt nu verder gaan bij het samenstellen van uw e-mail.

Klik op de knop 'Verzenden' als u klaar bent en alle geselecteerde contactpersonen zal de e-mail.

Gebruik de Compose Window

Meld u aan bij uw Gmail-account.

Klik op "Compose" of link "Nieuw bericht".

Typ elke e-mail contact in de "To:" veld, en zorg ervoor dat elk adres te scheiden met een komma.

Stel het lichaam van uw e-mail en klik op de knop "Verzenden".

Hints

Knip en plak de namen van de "To:" veld om de "BCC: 'veld in als u niet wilt dat de ontvangers weten dat anderen het ontvangen van de e-mail ook.

Zorg dat er geen ongeluk vinkje alle contactpersonen zonder onderscheid, omdat de verkeerde partijen de e-mail kan ontvangen.

Share This Post