Index / Huis / Hoe om Legally voorkomen Solicitors

Share This Post

Huis

Hoe om Legally voorkomen Solicitors

Bent u eigenaar van een huis, de kans groot dat je in contact zijn gekomen met advocaten door de jaren heen. Ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel, en dat is om je te kopen wat product dat ze verkopen. Of een advocaat opduikt bij uw deur of p

AdvertisementBent u eigenaar van een huis, de kans groot dat je in contact zijn gekomen met advocaten door de jaren heen. Ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel, en dat is om je te kopen wat product dat ze verkopen. Of een advocaat opduikt bij uw deur of probeert u iets te verkopen via de telefoon, veel mensen vinden dit opdringerig en zou liever niet gehinderd worden als ze thuis met hun familie. Weten hoe om legaal te voorkomen dat advocaten kunnen van pas komen.

Onderzoek van de wetten in uw stad, omdat wetten advocaten kan variëren van plaats tot plaats. In sommige steden, het is tegen de wet voor advocaten om aan uw deur komen zonder een vergunning. Als referenties in uw omgeving nodig zijn en een advocaat gaat om uw huis zonder hen rapporteren hem of haar naar de lokale politie onmiddellijk.

Plaats een teken dat duidelijk stelt u niet wilt gecontacteerd te worden door advocaten. Sommige advocaten het gevoel dat het nog steeds de moeite waard een schot en zal klop op de deur toch. Maar in sommige gebieden, kunnen advocaten worden belast met het schenden als ze niet in acht te nemen van een van deze borden.

Schrijf een brief of bel organisaties die u vragen om via e-mail. Vaak wordt een persoon doneert aan een goed doel uit de goedheid van hun hart alleen te worden bestookt met brieven met verzoeken om meer geld. Contact opnemen met het goede doel direct kunt u laten weten dat u wilt worden genomen off van hun mailinglijst. U kunt ze ook vragen of uw informatie door een andere bron aan hen werd verstrekt. Als u vindt dat het geval is, krijgt de contactgegevens van die organisatie, zodat u kunt bellen of schrijven naar hen en herhaal het proces.

Onthoudt zich van het geven van persoonlijke gegevens aan bedrijven of bedrijven die voor het vragen, tenzij u zich volledig bewust van hoe de informatie zal worden gebruikt. Internet enquêtes of vragenlijsten die u invult bij deelname aan tekeningen zijn twee manieren waarop informatie van u vrijwillig kan worden gewonnen. Het slechte nieuws is dat vele malen wordt deze informatie vervolgens verkocht aan advocaten die proberen te verkopen van producten op basis van de antwoorden die u verstrekt. U kunt advocaten eenvoudig te voorkomen door het houden van uw persoonlijke gegevens uit de verkeerde handen valt.

Share This Post