Index / Kunst en Vermaak / Hoe om kinderen te leren tekenen naar Scale

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe om kinderen te leren tekenen naar Scale

Tekening op schaal is een van de belangrijkste aspecten van een artiest te leren. Een mogelijkheid om een ​​gelijkenis tekenen of schilderen zal moeten worden gecombineerd met een goed begrip van de schaal. Eenmaal goed geleerd, de regels van het tek

AdvertisementTekening op schaal is een van de belangrijkste aspecten van een artiest te leren. Een mogelijkheid om een ​​gelijkenis tekenen of schilderen zal moeten worden gecombineerd met een goed begrip van de schaal. Eenmaal goed geleerd, de regels van het tekenen op schaal zal met een kunstenaar te blijven, en zijn of haar toekomstige projecten eenvoudiger te voltooien. Hoe jonger de regels van het tekenen op schaal wordt geleerd om een ​​ontluikende kunstenaar, hoe beter. Onderwijs tekening op schaal kunnen ook voor kinderen worden uitgelegd op een eenvoudige manier.

Wat je nodig hebt

Papier

Potlood

Heerser

Gom

Print-out schets voorbeeld

Geef een vel papier en een potlood en liniaal om elk kind, en ook met de hand een print-out van een schets voor elk kind. De schets moet een zeer eenvoudige afbeelding van het hoofd en de romp van een man die is gebouwd door de steun van een raster bestaande uit vierkanten van gelijke grootte zijn. Het raster moet worden samengesteld uit twaalf 1-inch pleinen, dat er met drie rijen van vier vierkanten.

Laat de kinderen hun heersers en potlood gebruik te maken van een raster van dezelfde grootte als de sketch print-out. Vervolgens vragen ze naar de print-out te bestuderen en zo een goed begrip van hoe nuttig het rooster methode is in het helpen van de tekening op schaal te krijgen.

Vertel de klas om te beginnen met het tekenen van de figuur met behulp van het raster als leidraad. Het eerste deel van de tekening moet het hoofd en in de bovenste rij van het rooster opgesteld. De linkerkant van het hoofd, vanuit het perspectief van de kunstenaar, moet vullen de helft van een plein, en de rechterkant van het hoofd moet vullen de helft van een ander plein.

Vraag de kinderen beginnen tekenen het lichaam van de persoon. De schouders moet eerst worden opgesteld en, net als het hoofd, in een vierkant voor de linkerkant en één voor de rechter. De schouders curve naar buiten totdat ze raken de randen van de twee velden ze in.

Leg uit dat de rest van de romp moet worden aangesloten op de twee velden hierboven. Beide zijden van de romp moet de rand van het individuele veld dat zij in contact. Het schema moet worden ingevuld door het aansluiten van de zijden van de romp met een horizontale lijn, waarbij de lijn die de onderkant van het rooster volgt.

Hints

Een andere handige manier van helpen om te begrijpen hoe te tekenen op schaal is om soortgelijke voorwerpen van verschillende afmetingen te tekenen. Voor kinderen kan dit eenvoudige tekeningen van vis van verschillende afmetingen.

De vierkanten moet zeer nauwkeurig te meten, omdat er anders fouten met betrekking tot het vastleggen van de juiste verhoudingen zijn.

Share This Post