Index / ouderschap / Hoe om kinderen te helpen Cope Wanneer leven met kanker

Share This Post

ouderschap

Hoe om kinderen te helpen Cope Wanneer leven met kanker

Kanker is een woord dat stakingen angst in de harten van velen, en wanneer een kind wordt gediagnosticeerd met de ziekte, kunnen de ouders niet zeker wat te zeggen. Ongeacht de leeftijd van het kind, deskundigen het erover eens dat het vertellen van

AdvertisementKanker is een woord dat stakingen angst in de harten van velen, en wanneer een kind wordt gediagnosticeerd met de ziekte, kunnen de ouders niet zeker wat te zeggen. Ongeacht de leeftijd van het kind, deskundigen het erover eens dat het vertellen van de waarheid is het beste beleid en helpt kinderen vertrouwen in hun verzorgers. Met behulp van eenvoudige, feitelijke voorwaarden om kanker te leggen aan kleine kinderen en concrete bijzonderheden voor oudere kinderen en tieners zorgt ervoor dat kinderen weten wat te verwachten als het gaat om hun diagnose, behandeling en herstel.

Bepaal wat het kind kort na zijn diagnose te vertellen. Verbergen van de waarheid over de toestand van een kind kan leiden dat hij zich zorgen te maken of voorstellen dat de dingen erger dan ze werkelijk zijn, of leiden tot gevoelens van stress of schuld, volgens de National Cancer Institute, onderdeel van de National Institutes of Health. Hoewel ouders vinden het een uitdaging om hun kind informatie te geven over zijn ziekte, NCI suggereert ze kunnen het kind arts, verpleegkundige of maatschappelijk werker beroep doen voor hulp.

Betreffen de nodige informatie aan kinderen, afhankelijk van hun leeftijd. NCI adviseert dat hildren jonger dan 2 niet begrijpen kanker, omdat ze niet kunnen zien of voelen. Ouders kunnen waarheidsgetrouw met jonge kinderen en geef ze keuzes als ze kunnen. Jongeren leeftijden 2-7 kunnen geloven dat ze beter zullen krijgen als ze bepaalde regels te volgen. Ouders kunnen eenvoudige termen te gebruiken om de ziekte te verklaren en te benadrukken dat de ziekte is geen straf. In de leeftijd van 7 tot 12, kunnen kinderen beginnen om de verbinding tussen dingen en gebeurtenissen te begrijpen. Ouders kunnen informatie geven bij het uitleggen van de ziekte, het gebruik van termen en situaties het kind gewend is. Oudere kinderen en tieners in staat zijn om meer abstract denken en kan de reden van hun symptomen te begrijpen.

Vertel de waarheid. Kinderen die leven met kanker moeten begrijpen dat de ziekte is niet hun schuld, volgens de NCI. Kinderen die de aard van hun aandoening, waar de kanker zich bevindt en welke behandeling maatregelen zal plaatsvinden begrijpen zijn vaak meer samenwerking met medische professionals. Waarheidsgetrouw over komende ziekenhuisbezoeken en potentieel pijnlijke behandelingen kunnen kinderen hun verzorgers te vertrouwen en uiten hun emoties tijdens een moeilijke tijd.

Moedig vragen. Kanker is een beangstigend diagnose, en kinderen kunnen willen precies weten wat er zal gebeuren met hun lichaam. Sommigen kunnen vragen waarom ze ziek werd, en als ze ooit beter zal worden. Als kinderen vragen die ouders niet kan beantwoorden vragen, de familie kunnen hun medische professionals te raadplegen voor hulp, adviseert een boekje op de website van CancerCare, een landelijke non-profit organisatie die gratis professionele ondersteuning biedt aan iedereen die getroffen zijn door kanker.

Besteed tijd samen als een familie. Iets eenvoudigs als bij elkaar zitten tijdens het kijken naar televisie of het over de dag van een kind kan helpen bij gezinnen behouden van een gevoel van saamhorigheid. Praten over hobby's en interesses van een kind kan helpen haar ontspannen en haar geest van haar ziekte.

Moedig expressie. Kinderen mogen niet in staat zijn om hun gevoelens mondeling over te brengen, maar ze nog steeds een uitlaatklep nodig heeft tijdens deze emotionele tijd. Kunst en ambachten zijn een therapeutische manier voor kinderen om hun gevoelens te communiceren, terwijl oudere kinderen beter kunnen voelen wanneer ze schrijven hun gevoelens op papier.

Heeft u een ondersteunend netwerk. CancerCare suggereert dat een verzameling van de artsen, religieuze leiders, begeleiders, familie, vrienden en familieleden kunnen een belangrijke rol spelen in de behandeling en het herstel proces van een kind, en bieden ondersteuning voor een gezin in crisis. Als kinderen hebben behoefte aan een luisterend oor, kan een ondersteunend netwerk vertrouwde volwassenen naar antwoorden en geruststelling bieden.

Share This Post