Index / wettelijk / Hoe om je rij-record Online

Share This Post

wettelijk

Hoe om je rij-record Online

Als u nieuwsgierig naar wat er op je rij-record bent of je hoeft alleen maar een kopie van het record aan een werkgever te geven, kan een online zoektocht uw makkelijkste optie. Verschillende leveranciers zal een online verzoek om een ​​verslag van u

AdvertisementAls u nieuwsgierig naar wat er op je rij-record bent of je hoeft alleen maar een kopie van het record aan een werkgever te geven, kan een online zoektocht uw makkelijkste optie. Verschillende leveranciers zal een online verzoek om een ​​verslag van uw staat van de Department of Motor Vehicles vergemakkelijken. In de meeste staten, kunt u downloaden en lees het rapport in minder dan een uur.

Zoek en Vind

Zoeken "driving verslagen online 'om de URL-adressen van de service providers die een verzoek om records kunnen vergemakkelijken krijgen. U kunt ook navigeren naar de afdeling motorvoertuig uw staat na het zoeken "online rij-record aanvraag (uw staat)." De zoektocht moet zetten een link die u rechtstreeks naar de juiste pagina binnen de grotere DMV website. Als je tijd over hebt, kun je naar de dichtstbijzijnde DMV, neem een ​​nummer en het indienen van een in-person aanvraag.

Vul het formulier in

Vul het online aanvraagformulier als u gebruik maakt van een externe leverancier. Je moet de input van uw naam, adres, geboortedatum, de staat van waaruit je de platen aanvragen, uw rijbewijs nummer en het doel van uw aanvraag. Het laatste punt moet worden toegestaan ​​bij het nationaal recht. Als je naar de stand van de DMV website bent gegaan, te downloaden en af ​​te ronden de relevante dossiers aanvraagformulier, en legt dit per post. U moet een vergoeding te betalen; in Minnesota, bijvoorbeeld, het is $ 9 voor een niet-gecertificeerd exemplaar en $ 10 voor een gewaarmerkt afschrift als u het onderwerp van het verzoek. Een gewaarmerkte kopie kan alleen worden geleverd door e-mail.

Controleer de Record

Controleer de geretourneerde opnemen als u een online-rapport heb besteld. Volgens de leverancier Referenties-etc, 47 staten terug te keren het record in minder dan 45 minuten, terwijl Alaska en Hawaii kan duren tot vijf uur en Pennsylvania, die een gedrukte en ondertekende formulier ingediend moet worden, duurt maximaal twee weken. De plaat moet de status van uw rijbewijs te hebben en moeten er rekening mee commerciële goedkeuringen, verkeersovertredingen, ongevallen, rijden-onder-de-invloed delicten, schorsingen, intrekking en het aantal "punten" op uw rijbewijs, als je staat heeft een puntensysteem systeem.

Clearing Record Information

Vul het juiste aanvraagformulier als u informatie over uw rij-record, corrigeren zoals een verkeersovertreding overtuiging. Je moet dit doen rechtstreeks via de staat DMV, dat een gedrukte aanvraagformulier nodig. In Californië en andere staten, elk verzoek tot een veroordeling of punten uit uw record te wissen moet bewijsstukken, zoals een officieel gerechtelijk bevel of beslissing te hebben. Doorlooptijd op een correctie is normaal gesproken een paar weken, ervan uitgaande dat je hebt alle juiste documenten ingediend.

Share This Post