Index / tech / Hoe om je meest bezochte vrienden op Facebook

Share This Post

tech

Hoe om je meest bezochte vrienden op Facebook

Frequente Facebook-gebruikers kunnen benieuwd hoe ze hun tijd doorbrengen op de social networking site. Facebook biedt geen officiële lijst van uw meest bezochte vrienden, maar je kunt een omweg te nemen om te bepalen welke van de profielen van uw vr

AdvertisementFrequente Facebook-gebruikers kunnen benieuwd hoe ze hun tijd doorbrengen op de social networking site. Facebook biedt geen officiële lijst van uw meest bezochte vrienden, maar je kunt een omweg te nemen om te bepalen welke van de profielen van uw vrienden die u bezoekt het vaakst. Facebook's zoekfunctie geeft zoekresultaten van populariteit. Door te zoeken voor een vriend, kunt u zien hoe ze behoort tot degenen met soortgelijke namen.

Meld u aan bij uw Facebook-account. Klik op het zoekveld aan de bovenkant van de pagina.

Typ de eerste letter van de naam van een vriend. Beide vrienden van jou en groepen die u behoort zal verschijnen in een drop-down lijst onder het zoekveld.

Typ de volgende één of twee letters in de naam van uw vriend. De lijst van namen in de drop-down lijst zal worden gefilterd door degenen die het meest overeenkomen met de letters die u hebt getypt. De vrienden op de lijst niet alfabetisch worden besteld, maar door welke van hun profielen die u het meest bezoekt.

Share This Post