Index / Gezondheid / Hoe om het gedrag en houding te veranderen

Share This Post

Gezondheid

Hoe om het gedrag en houding te veranderen

Gedrag en houding zijn niet hetzelfde, maar ze zijn aan elkaar belangrijke manieren. Uw houding is een innerlijke gedachte of geloof je houd over de wereld om je heen. Attitudes kunnen positief, negatief of neutraal te zijn ten aanzien van mensen, pl

Advertisement

Gedrag en houding zijn niet hetzelfde, maar ze zijn aan elkaar belangrijke manieren. Uw houding is een innerlijke gedachte of geloof je houd over de wereld om je heen. Attitudes kunnen positief, negatief of neutraal te zijn ten aanzien van mensen, plaatsen en dingen. Gedrag is de fysieke manifestatie van je houding. Uw gedrag is een manier om mensen te laten weten wat uw houding. Veranderen je gedrag en houding moet gebeuren op hetzelfde moment, omdat men de andere aanzienlijk beïnvloedt.

Stap 1

Denk na over eventuele problemen je gedrag of houding heeft voor u in uw hele leven. Schrijf alle vragen of problemen u in de afgelopen week, maand had, zes maanden en het jaar als gevolg van je houding of gedrag.

Stap 2

Praat met vrienden en familieleden voor hun inbreng op uw gedrag en houding. U mag niet in staat of niet bereid om probleemgedrag te herkennen zijn, maar een vertrouwde vriend of familielid zou kunnen wijzen op problemen die je niet bewust van bent.

Stap 3

Bepalen hoe uw houding kan beïnvloeden uw acties. Bijvoorbeeld, als je pessimistisch bent, heb je anderen ruw behandelen of praat met hen in een onbeschofte wijze? Denk na over hoe je omgaat met andere mensen en hoe mensen reageren op je. Dit is een belangrijke eerste stap in het veranderen van hoe je denkt en handelt in het dagelijks leven.

stap 4

Gebruik de kracht van positief denken aan een negatieve houding te veranderen. Denk na over hoe je een negatieve gedachte of houding kan heroriënteren in een positieve. Bijvoorbeeld, als je geloof is dat slechte dingen alleen gebeuren aan u of ben je gedoemd, probeer tijden herinneren wanneer iets positiefs gebeurd in je leven. Een positief incident is genoeg om uw negatieve overtuiging tegen te gaan en is een platform voor verandering.

stap 5

Blijf uw negatieve overtuigingen tegen te gaan met positieve gedachten. Evalueer uw geest aan het eind van elke dag en noteer eventuele negatieve gedachten die je in staat om te veranderen in positieve waren. Volgende Noteer eventuele negatieve gedachten die je niet in staat om te veranderen waren. Deze moeten worden gericht op intenser.

stap 6

Maak een belofte aan jezelf om deel te nemen in een positief gedrag elke dag. Het kan iets simpels, zoals het houden de deur open voor iemand of het doneren van uw kleingeld om een ​​oorzaak kan in de supermarkt. Bekijk de reacties van anderen om je heen en laten hun positieve reacties raden u aan om verder te gaan met positieve acties.

stap 7

Vraag familie en vrienden te blijven wijzen op de problemen en de voortgang te houden je gemotiveerd bent om je gedrag en houding te veranderen.

Hints

Laten inspireren door iemand die je bewondert. Kijk hoe deze persoon in wisselwerking met anderen en hoe deze persoon lijkt te denken en te handelen in het dagelijks leven. U kunt deze dezelfde principes toepassen op je eigen leven voor verandering.

Cognitieve gedragstherapie kan een alternatieve methode van verandering, vooral als u problemen ondervindt het maken van de verandering op uw eigen. U kunt werken met een getrainde therapeut te helpen ontwikkelen van alternatieve houdingen en denkpatronen die je gedrag beïnvloeden.

Share This Post