Index / tech / Hoe om GPS-kaarten op een iPad te gebruiken

Share This Post

tech

Hoe om GPS-kaarten op een iPad te gebruiken

De Apple iPad is een draagbare tablet-computer die wordt geleverd met GPS-functie. Met GPS-kaarten op uw iPad door te zoeken naar de gewenste locatie te vinden, op zoek naar de locatie met behulp van het inzoomen en uitzoomen functie, het krijgen van

AdvertisementDe Apple iPad is een draagbare tablet-computer die wordt geleverd met GPS-functie. Met GPS-kaarten op uw iPad door te zoeken naar de gewenste locatie te vinden, op zoek naar de locatie met behulp van het inzoomen en uitzoomen functie, het krijgen van een routebeschrijving naar de locatie en het krijgen van de omgekeerde richting van de locatie

Zoeken naar een locatie door te tikken op het veld Zoeken om het toetsenbord te verschijnen. Voer een adres of andere informatie zoeken en tik op 'Zoeken'. Een speld geeft de locatie die u zoekt.

Zoom in door dubbel te tikken met een vinger of knijpen in je vingers op het deel van de kaart die u wilt dichter bij kijken. Uitzoomen door met twee vingers te tikken op de kaart of knijpen je vingers uit elkaar op de kaart.

Bereken route gebruik van het apparaat door te tikken "richtingen," het aanboren van de velden aan de bovenkant van het scherm en het invoeren van het einde en het starten van locaties. Voor een routebeschrijving naar of van adressen in uw lijst met contactpersonen, tik op het pictogram boeken, kiest u het contact en tik op 'Route hier vandaan' of 'Route hier naartoe. "

Tik op de Reverse pictogram om de aanwijzingen in omgekeerde zien. Selecteer het Openbaar vervoer, lopen of rijden icoon aan de onderkant van het scherm om aanwijzingen te krijgen op basis van uw wijze van vervoer.

Share This Post