Index / Gezondheid / Hoe om gewicht te verliezen snel vóór de zwangerschap

Share This Post

Gezondheid

Hoe om gewicht te verliezen snel vóór de zwangerschap

Het verliezen van gewicht snel vóór de zwangerschap is een idee dat optreedt voor veel vrouwen. Je mag hopen u zult uw slanke vorm sneller terug te krijgen nadat de baby is geboren. Of wilt u misschien om gewicht te verliezen om uw gezondheid te verb

AdvertisementHet verliezen van gewicht snel vóór de zwangerschap is een idee dat optreedt voor veel vrouwen. Je mag hopen u zult uw slanke vorm sneller terug te krijgen nadat de baby is geboren. Of wilt u misschien om gewicht te verliezen om uw gezondheid te verbeteren in het belang van de baby. Hoe dan ook, uw gewichtsverlies doel moet altijd gericht zijn op de gezondheid in plaats van optredens. Nooit is dit meer waar dan in de maanden voordat je zwanger wordt.

Raadpleeg uw arts voor een volledige check-up. Vertel uw arts u probeert om gewicht te verliezen en ook dat je zwanger wilt worden. Uw arts zal u adviseren over hoe lang je moet wachten na het verliezen van gewicht voordat je probeert zwanger te worden.

Verlies niet meer dan 2 pond per week. Als je arts adviseert u om gewicht te verliezen langzamer, zich houden aan haar aanbevelingen. Een gewichtsverlies dan 2 pond per week vertegenwoordigt enkele verlies van spiermassa, die zal het moeilijker maken om de baby gewicht te verliezen na de zwangerschap.

Eet een zeer voedzaam dieet dat voldoende eiwitten voor het bouwen en onderhouden van spiermassa, en veel koolhydraten voor energie omvat. De USDA beveelt 46 gram eiwit voor vrouwen in de leeftijd 19-70, maar u kunt een beetje meer nodig als je erg actief. Over het algemeen 10 tot 35 procent van je dagelijkse calorieën afkomstig moet zijn uit eiwit, met 20 procent een goede schatting voor de gemiddelde actieve vrouw. Je hebt ongeveer 5 dagelijkse porties van koolhydraten, die zal oplopen tot ongeveer 50 procent van je dagelijkse calorieën. Het saldo van uw calorieën moet afkomstig zijn van groenten en fruit - ten minste 5 porties per dag. Elimineer voedingsmiddelen uit uw dieet dat lege suiker en vet calorieën bevatten. Ook kunnen zeer hoog eiwit of koolhydraatarme diëten uw metabolische systemen te benadrukken, en voorafgaand aan de zwangerschap moet worden vermeden.

Neem dagelijks een multivitamine aanbevolen door uw arts. Veel OB / GYNs zal raden u beginnen met het nemen van een prenatale vitamine, zelfs voordat je probeert zwanger te worden. Op deze manier kunt u er zeker van uw lichaam heeft alle voedingsstoffen die nodig zijn voor de vorming van de placenta en je baby's fundamentele systemen van het lichaam.

dagelijks te oefenen. Ten minste 20 minuten inspannende cardiovasculaire oefening, minstens 4 dagen per week, is noodzakelijk voor het behoud van fitness. Voor gewichtsverlies, 45 minuten, 6 dagen per week wordt aanbevolen. Cardiovasculaire oefening is de meest efficiënte direct calorieverbrandende activiteit. Wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen, dansen en aerobics lessen zijn allemaal goede aerobic oefeningen. Teamsporten en circuit krachttraining kunnen ook aerobe voordelen zolang u continu in beweging. Rusten regelmatig en laat daarbij uw hartslag te vertragen zal aanzienlijke vermindering van de aërobe en calorie-brandende voordelen van uw training.

Integreer krachttraining in uw oefening routine. Het bouwen van je spiermassa zal uw totale calorie-verbruik te verhogen, zelfs terwijl je in rust. Plus, zal uw verhoogde spiermassa u helpen uw zwangerschap gewicht te verliezen sneller, evenals het toevoegen van stevigheid en definitie aan uw vorm.

Hints

U kan en moet blijven uitoefenen tijdens de zwangerschap, op voorwaarde dat je niet hoeft zwangerschapscomplicaties. Het uitoefenen tijdens de zwangerschap is goed voor je algehele gezondheid en zal u helpen uw vorm sneller terug te krijgen nadat uw baby geboren is. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een oefening regime voor of tijdens de zwangerschap. Uw arts zal raad u aan activiteiten waar u veilig kunt nemen terwijl je zwanger bent.

Probeer niet om gewicht te verliezen terwijl je zwanger bent, zelfs in de eerste weken. Dit zal alleen beroven je lichaam van belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezonde ontwikkeling van uw baby. Voordat je zwanger, niet dagelijks verminderen uw calorie-inname onder 1.200 calorieën. Minder dan 1.200 calorieën per dag kan ertoe leiden dat uw lichaam om zijn eigen spierweefsel evenals vet verbruikt. Probeer niet om ondergewicht vóór de zwangerschap te worden, zodat u niet hoeft om gewicht te verliezen nadat de baby is geboren. Aangeboren afwijkingen, miskramen en complicaties van de zwangerschap komen vaker voor bij moeders die ondergewicht of ondervoed.

Share This Post