Index / Gezondheid / Hoe om gewicht te verliezen op het Atkins Dieet: voedingsmiddelen te eten

Share This Post

Gezondheid

Hoe om gewicht te verliezen op het Atkins Dieet: voedingsmiddelen te eten

Ontdek welke dieetvoeding Atkins om te eten en te werpen die ongewenste ponden. Hoe zou u graag een paar pond snel te werpen? Als dat zo is, kan er aan het Atkins-dieet voor jou. Hoewel dit niet op lange termijn moet zijn, kun je eigenlijk vinden Atk

AdvertisementOntdek welke dieetvoeding Atkins om te eten en te werpen die ongewenste ponden. Hoe zou u graag een paar pond snel te werpen? Als dat zo is, kan er aan het Atkins-dieet voor jou.

Hoewel dit niet op lange termijn moet zijn, kun je eigenlijk vinden Atkins dieet voedsel te eten die niet zo slecht.

Te ontdoen van die ongewenste ponden en passen in die outfit die altijd net iets te strak is geweest.

Eet 20 koolhydraten of minder per dag. Alvorens een lijst van Atkins dieet voedsel te eten, is het belangrijk om te leren hoe dit dieet werkt. Dit moet niet een lange termijn dieet, maar in plaats daarvan een korte termijn gewichtsverlies plan.

Het Atkins-dieet voedingsmiddelen te verminderen koolhydraten en versnellen de stofwisseling. Wanneer dit gebeurt, ketose plaatsvindt. Ketosis een toestand van het lichaam waarin vet wordt omgezet in energie.

Meerdere keren heb ik gewicht verloren op het Atkins-dieet met voedsel te eten van rond het huis, dat ik normaal te kopen, en het vermijden van degenen die zetmeelrijke waren.

Het Atkins-dieet bevordert voedsel te eten dat weinig koolhydraten zijn, het houden van koolhydraten tot ongeveer 20 of minder per dag.

Eet groene groenten. Denk groen wanneer het denken over het Atkins dieet voedsel te eten: groene bonen, sla, boerenkool, spinazie, erwten en kool.

Hoewel tomaten ok meeste groenten op dit dieet groen.

Ook, terwijl op het Atkins-dieet, voedingsmiddelen met een hoog suiker moet worden vermeden. Dit geldt ook voor fruit, om te beginnen.

Zodra het lichaam in ketose, dan is het toevoegen van een weinig fruit aan uw dieet is prima. Het duurt meestal een week voor het lichaam om te gaan in ketose.Vermijd zetmeel. Dit betekent dat er geen brood, aardappelen of pasta. Zetmeel zijn sky hoog in koolhydraten en moet volledig worden vermeden gedurende de eerste week.

Na die eerste week, kan tarwebrood worden gebruikt in matiging.

Vlees die gepaneerd moeten worden vermeden. Als u wilt kip, en het is gebakken, verwijder de gepaneerde huid.veel vlees toe te voegen in uw dieet. De meeste vleeswaren zijn op de lijst van Atkins dieet voedsel te eten.

Lapje vlees, kip, vis, kalkoen, alle vlees, met inbegrip van rood zijn prima. Houd in gedachten dat dit een van de redenen waarom het Atkins-dieet heeft zo'n rage dieet gevoel.

Hoewel de meeste vleessoorten zijn prima, moet hoog vet worden vermeden. Anders, uw handel een gezondheidsrisico voor een ander.Kies snacks. Atkins-dieet voedingsmiddelen te eten voor snacks zijn verrassend. Dit geldt ook voor varkensvlees skins, Slim Jims, Beef Jerky, en amandelen.

Er zijn andere snacks die prima zijn, maar deze snacks zijn wat ik at toen ik op dit dieet. Nogmaals, eet deze met mate, omdat een hoge inname van vet is ook ongezond voor je lichaam.

Hints

Dit dieet moet een korte termijn dieet plan.

Vermijd koolhydraten en kijken zelfs saladedressing. Bijhouden van uw koolhydraten.

Vermijd koolzuurhoudende dranken en drinken unsweet thee, thee met een beetje Splenda of het water.

Als u besluit op het Atkins-dieet, gaan uit van het minstens een keer per maand voor een dag of zo. Hoewel uw lichaam uit het ketose stadium krijgt, anders zal het een risico voor de gezondheid.

Koop Keto steekt uit de plaatselijke drogist om je lichaam onder controle van Ketosis houden. Ik gebruikte altijd deze, want het is een geweldige manier om dubbel te controleren of het dieet werkt.

Een verblijf op het Atkins-dieet met voedsel te eten die rijk zijn aan vet is niet gezond.

Zoals bij elk dieet, als u ernstige gezondheidsproblemen hebben, raadpleeg dan uw arts voordat u het Atkins-dieet met voedsel te eten dat weinig koolhydraten.

Share This Post