Index / Gezondheid / Hoe om gewicht te verliezen op een Low-Carb dieet

Share This Post

Gezondheid

Hoe om gewicht te verliezen op een Low-Carb dieet

De wetenschap heeft bewezen dat mensen op een low-carb dieet meer voedsel kunnen eten terwijl het verliezen van meer gewicht dan op de traditionele caloriearme of vetarme diëten. Volg deze stappen om meer informatie over hoe om gewicht te verliezen o

AdvertisementDe wetenschap heeft bewezen dat mensen op een low-carb dieet meer voedsel kunnen eten terwijl het verliezen van meer gewicht dan op de traditionele caloriearme of vetarme diëten. Volg deze stappen om meer informatie over hoe om gewicht te verliezen op een koolhydraatarm dieet te leren.

Onderzoek de verschillende low-carb dieet. Atkins, South Beach en Sugar Busters zijn populair voorbeelden van low-carb dieet. Meer informatie over koolhydraten en hoe ze werken in het menselijk lichaam.

Kies een low-carb dieet of combineer elementen om een ​​plan dat zal werken voor u te creëren.

Koop een koolhydraten tellen boek en bekend zijn met de koolhydraten tellen voor het voedsel dat je al te eten geworden. Deze pocket-sized boek zal u helpen ontdekken wat voedsel dat je kunt eten op uw nieuwe dieet.

Bevrijd uw huis van elke suikerhoudende of hoge-carb-producten, en ga dan boodschappen voor low-carb voedingsmiddelen. Kijk online of in het telefoonboek naar een low-carb specialty winkel te vinden.

Houd een eetdagboek. Schrijf alles op wat je eet en ook de hoeveelheid koolhydraten. Let ook op uw dagelijkse gewicht. Dit zal u op koers te houden en te identificeren elk probleem voedsel dat uw gewichtsverlies kraam.

Als u plateau of beginnen te gewichtstoename, terug te kijken over je eetdagboek om een ​​levensmiddel dat de dader kunnen zijn te vinden. Iedereen is anders. Bijvoorbeeld, sommige mensen kunnen eten alle tomaten die ze willen op een low-carb dieet en toch afvallen. Anderen kunnen niet in staat zijn om een ​​tomaat te eten zonder het verkrijgen van een pond.

Doe wat vezels in uw dieet. Fiber is belangrijk wanneer je op een low-carb dieet. Niet alleen helpen om uw spijsvertering duidelijk, het eigenlijk verlaagt het aantal koolhydraten in voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld, als een stuk brood heeft 15 koolhydraten en 5 gram vezels, aftrekken van de vezel uit de koolhydraten voor uw "netto koolhydraten tellen." Alleen tellen 10 koolhydraten voor dat stukje brood.

Experiment. Succes op een low-carb dieet is afhankelijk van het vinden van wat voor jou werkt. Probeer verschillende low-carb-producten en maaltijd combinaties om te ontdekken welk voedsel geven u de meeste energie en helpen gewicht te verliezen de snelste.

Blijf erbij. Het eten van low-carb is eigenlijk meer een lifestyle dan een dieet. Je zult gewicht relatief snel te verliezen op een low-carb dieet, maar de enige manier om het weg te houden is om te blijven om een ​​low-carb levensstijl.

Hints

Studies hebben aangetoond dat mensen met een laag-carb diëten meestal eet meer groenten dan de algemene bevolking. Terwijl u zal moeten de groenten die rijk zijn aan zetmeel en koolhydraten zijn te beperken, zijn er tal van heerlijke opties voor low-carb groenten.

Vergeet niet om uw "netto koolhydraten" tellen in plaats van uw "totale koolhydraten." Doe dit door het nemen van de hoeveelheid koolhydraten in een voedingsmiddel en het aftrekken van de hoeveelheid vezels en suiker alcoholen uit dat nummer. Het resulterende getal is uw "netto koolhydraten" en is het enige nummer dat u moet gebruiken als uw aantal koolhydraten.

Wees voorzichtig met voedingsmiddelen die veel suiker alcoholen zoals malitol zijn. Gegeten in zeer kleine hoeveelheden kunnen zij ertoe leiden dat u geen moeite, maar voortdurende eten veroorzaakt vaak maagproblemen.

Voordat u begint met een low-carb dieet, raadpleeg dan uw arts als u een medische aandoening of een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen.

Share This Post