Index / Persoonlijke financiën / Hoe om geld te lenen tegen een belastingaangifte

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe om geld te lenen tegen een belastingaangifte

De wachttijd aan een belastingteruggave varieert ontvangen van zeven tot 30 werkdagen of meer, afhankelijk van het depot methode. Veel mensen zijn afhankelijk van hun terugbetalingen om rekeningen te betalen of ontmoet andere financiële verplichtinge

Advertisement

De wachttijd aan een belastingteruggave varieert ontvangen van zeven tot 30 werkdagen of meer, afhankelijk van het depot methode. Veel mensen zijn afhankelijk van hun terugbetalingen om rekeningen te betalen of ontmoet andere financiële verplichtingen en niet willen wachten op hun belastingteruggave. In reactie daarop heeft een aantal fiscale opstellers bieden nu vooraf leningen die belastingbetalers geven direct geld op basis van het verwachte bedrag van de terugbetaling.

Onderzoek dat fiscale voorbereiding bedrijven of financiële instellingen bieden vooraf leningen in uw omgeving. Nationale fiscale voorbereiding bedrijven, zoals H & R Block en Jackson Hewitt, bieden deze leningen aan klanten.

Bereid uw belastingaangifte. De meeste fiscale opstellers die aangifte voorschotten te verstrekken nodig u uit om hun belastingaangifte diensten te gebruiken in aanmerking te komen voor een lening. De fiscale voorbereiding kosten worden over het algemeen direct in mindering gebracht op de terugbetaling, maar je kunt meestal contant betalen ook.

Lees alle leningen documenten grondig. Terugbetaling anticiperen leningen zijn niet vrij; de vergoedingen en de rente kan oplopen tot een goed deel van uw belastingteruggaaf. Meerdere vergoedingen en hoge rentevoeten zijn gemeen met dit soort leningen.

Teken de lening documenten. Je kunt niet terug uit de leningovereenkomst nadat u zich aanmeldt.

Ontvang uw aangifte lening. Het geld komt in het algemeen in de vorm van een cheque, hoewel sommige fiscale opstellers lening fondsen toe te voegen aan een debetkaart voor een extra vergoeding.

Wacht tot de IRS om uw aangifte te accepteren. Het geleende bedrag, vermeerderd met de rente en kosten zullen worden afgetrokken van het rendement. Je zal ofwel krijgt het resterende bedrag of moeten de fiscale bereider betalen voor het verschil tussen de lening en de werkelijke belasting terug te betalen bedrag.

Share This Post