Index / Persoonlijke financiën / Hoe om geld draad aan Rusland

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe om geld draad aan Rusland

Je hebt verschillende opties wanneer u draad geld naar Rusland. Zoals met de meeste landen, kunt u geld draad door middel van een overschrijving vennootschap (Western Union beschikt over het grootste netwerk in Rusland), een bank of een op internet g

AdvertisementJe hebt verschillende opties wanneer u draad geld naar Rusland. Zoals met de meeste landen, kunt u geld draad door middel van een overschrijving vennootschap (Western Union beschikt over het grootste netwerk in Rusland), een bank of een op internet gebaseerd overdracht bedrijf. Kosten, tijd en regelgeving variëren. Overschrijving bedrijven zijn snel en duur, de banken zijn traag, de minst dure en meest betrouwbare, en internetbedrijven zijn handig en redelijk duur.

Wat je nodig hebt

officiële identificatie

geld

Veiligheidsvraag

volledige naam van de ontvanger

locatie ontvanger

OF

Amerikaanse bankrekening

Routing aantal Russische bankrekening van de ontvanger

SWIFT aantal Russische bankrekening van de ontvanger

Internet transfer service beoordeling gids

Account met internet transfer service

Debetkaart

Routing aantal bankrekening van de ontvanger

Adres van ontvanger

Overboeking Bedrijven

Zoek een kantoor van een bankoverschrijving bedrijf dat ook een vestiging op de locatie van de ontvanger.

Geef de vertegenwoordiger van uw volledige naam, het bedrag dat u wilt verzenden in contanten en een vraag zekerheid dat de ontvanger kan beantwoorden. De vertegenwoordiger zal deze dan naar het filiaal in de stad of gemeente van de ontvanger onder de volledige naam van de ontvanger (zoals deze op de officiële identificatie van de ontvanger verschijnt).

Betaal de service fee en het geld moet beschikbaar zijn op de locatie van de ontvanger in 24 uur.

Bank Transfers

Bevestig met uw bank en de bank van de ontvanger dat zij een internationale money transfer service, en bevestigen wat voor soort data elke bank vereist voor de overdracht. ICICI Bank stelt u in staat om geld over te maken, zonder dat een rekening bij de bank.

Vraag de ontvanger om u hun bankrekening nummer, naam die de account is geregistreerd en van de bank SWIFT nummer of de rekening van de ontvanger routing nummer.

Ga naar uw lokale bank en vraag een transfer naar deze rekening voor het bedrag dat u wilt verzenden. Betaal de service fee (indien van toepassing, een groot aantal overschrijvingen zijn gratis of aanzienlijk minder dan overschrijvingen). Het geld zou moeten verschijnen op de rekening van de ontvanger in 3-4 werkdagen. Promsvyazbank heeft een next-day service.

Internet Transfer Services

Zoek een gerenommeerde Internet transfer service. Sommige banken en bankoverschrijving bedrijven, waaronder Bank of Moscow, betrouwbare online pendeldiensten, hoewel ze meestal dezelfde commissies die hun fysieke kantoren in rekening te brengen.

Opzetten van een account door het indienen van uw persoonlijke informatie met de transfer service en meestal het koppelen van een bankpas of creditcard, of een bankrekening, om uw transfer account. Sommige diensten rekenen ook een set-up of contributie.

Stuur geld via de website van het onttrekken van een hoeveelheid van de kaart of bankrekening die u hebt gekoppeld aan de website en het invoeren van de naam, het adres van de ontvanger en vaak bankgegevens. Online pendeldiensten meestal ofwel een cheque in roebels aan de ontvanger of rechtstreeks over naar de bankrekening van de ontvanger.

Share This Post