Index / Cars / Hoe om gas kilometers in een Chrysler 3.3L Van Verbeteren

Share This Post

Cars

Hoe om gas kilometers in een Chrysler 3.3L Van Verbeteren

Als u de trotse eigenaar van een Chrysler 3.3L bestelwagen, heb je kocht een van de meest zuinige bestelwagens op de markt. In de huidige consument gidsen, dat op de vierde plaats in de brandstofefficiëntie land. Het is nog steeds een busje, maar, en

AdvertisementAls u de trotse eigenaar van een Chrysler 3.3L bestelwagen, heb je kocht een van de meest zuinige bestelwagens op de markt. In de huidige consument gidsen, dat op de vierde plaats in de brandstofefficiëntie land. Het is nog steeds een busje, maar, en is dus zwaar door het ontwerp. In het 2009 model, chauffeurs gemiddeld 18 mijl per gallon (MPG) in de stad en 25 MPG op de snelweg. Het sleutelwoord is "gemiddeld." Dat betekent dat er sommige eigenaren die regelmatig krijgen 33-35 MPG terwijl anderen puffen op 12. Als je krijgt minder-dan-gemiddeld aantal kilometers of zouden willen stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat je de grootst mogelijke brandstofefficiëntie bereiken volg de stappen in de onderstaande handleiding.

Wat je nodig hebt

Luchtfilter

Bandenspanningsmeter

radiaalbanden

Bougiekabels

Zuurstof sensor

Synthetisch mengsel olie

Tankdop

Haal je lead voet van het gaspedaal. Ook al heb je een V-6, alsof het is gewoon een 4 cilinder en rijden dienovereenkomstig. Het is een minivan, geen sportwagen. Speeding kost u geld in meer dan één opzicht. Rijden 55 tot 60 zal uw brandstofefficiëntie te verbeteren met ongeveer 7 procent, waar je gas en geld bespaart. Als een bonus, zult u geen zorgen te maken over snelheidscontroles en verborgen camera's.

Glijden wanneer je kunt. Slaande op uw pauzes en krijsend tot stilstand is hard op het voertuig en verbrandt uw brandstof onnodig. Bij het naderen van een halte, neem uw voet van het gas en geleidelijk vertragen. Laat het busje naar de kust bij het afrijden van een helling en je kunt je kilometers te verbeteren met 10 tot 15 procent.

Verwijder overtollig gewicht. Als u niet voor de reis je neemt het nodig hebt, verwijder de achterbank. Geen onnodige items niet op te slaan in het busje, en zorg ervoor dat alle sneeuw en ijs zijn voorafgaand aan het rijden verwijderd. Pak het busje zo spoedig mogelijk in plaats van het rijden rond met het vol met boodschappen, bagage, sportartikelen, etc. Elke 100 pond je sjouwen vermindert je kilometers met 1 procent.

Wijzig uw luchtfilter. Deze stap kan alleen de brandstofefficiëntie te verbeteren met 5 tot 10 procent. Een groot deel van de huidige kilometerstand verbetering gadgets op de markt functie door het verbeteren van de motor luchtinlaat wat resulteert in meer efficiënte verbranding. Of vervang uw huidige luchtfilter met een herbruikbare één, en zorg ervoor dat je minstens één keer schoon elke andere maand of elke 3.000 mijl.

Controleer de inflatie op uw banden om zeker te zijn dat je niet rijden op onder-opgeblazen wielen. Wanneer de tijd komt, ter vervanging van uw huidige banden met radialen. De overstap naar radialen, in combinatie met behoud van een goede inflatie, kunnen kilometerstand en een lager brandstofverbruik te verbeteren met 7 tot 12 procent.

Houd uw motor onderhouden en goed afgesteld te draaien op het optimale niveau. Dat geldt ook voor het verkrijgen van nieuwe plug draden en ten minste een keer vervangen van de lambdasonde iedere 50.000 mijl. Zorg ervoor dat u synthetische mengsels gebruiken wanneer het hebben van de olie veranderd. Deze verbeteringen gecombineerd kunnen uw efficiëntie te verhogen met maximaal 20 procent.

Schakel de airconditioning bij het rijden op minder dan 40 mijl per uur. Er is enige discussie over die het meest schadelijk zijn voor uw brandstofefficiëntie - het gebruik van de airco tijdens het rijden op de snelweg, die brandstof verbrandt, of het openen van ramen die het busje minder aerodynamische maakt. Beide zullen uw algehele prestaties te verlagen, maar wanneer de temperatuur stijgt heb je weinig keus dan om er een te selecteren. Als je in een gematigd klimaat woont, kunt u de ramen met zon-blokkerende filmaanbod en zet de ventilatieopeningen op hoog luchtcirculatie. Dit is waarschijnlijk voldoende comfort voor passagiers wanneer de temperatuur boven 90 graden Fahrenheit.

Vervang uw tankdop. Benzine verdampt en de zegels van uw gas cap slijten na verloop van tijd, waardoor u een minder dan perfecte pasvorm. Ook kunt u proberen op te vullen wanneer uw gasmaat is rond de half-tank mark. Dit houdt niet alleen van een tekort aan gas, maar het kan uw kilometerstand te verhogen met maximaal 4 mijl per gallon gemiddeld.

Hints

Vergeet niet, met een busje, je zal nooit iets als 50 MPG bereiken, maar door het nemen van alle van de bovenstaande stappen, kunt u gemakkelijk bereiken van 30 mpg of beter. Bij het rijden op de snelweg, schakel de cruise control - maar zorg ervoor dat je in te stellen tussen de 55 en 60.

Share This Post