Index / Careers & Work / Hoe om fysiek voorbereiden voor Militaire training

Share This Post

Careers & Work

Hoe om fysiek voorbereiden voor Militaire training

Bij de toetreding tot het leger, de eerste halte is vaak basisopleiding. Een rigoureuze fysieke en mentale training, het leger vereist rekruten te zware inspanning, informatie trainingen en in het veld voorbereiding uit te voeren. Voordat opdagen op

AdvertisementBij de toetreding tot het leger, de eerste halte is vaak basisopleiding. Een rigoureuze fysieke en mentale training, het leger vereist rekruten te zware inspanning, informatie trainingen en in het veld voorbereiding uit te voeren. Voordat opdagen op de eerste dag van de basisopleiding, bereid je fysiek. Het opleidingsprogramma is niet onmogelijk, maar het helpt om jezelf in goede vorm en gebruikt om een ​​deel van de regimes die je tegenkomt tijdens die brutale twee maanden.

Stoppen met roken, kauwen of anderszins het gebruik van tabak. Het gebruik van tabak is niet toegestaan ​​tijdens de basisopleiding. Gebruik nicotine kauwgom, pleisters of andere stoppen met roken programma's om jezelf afbouwen van tabak voordat u begint. Niet alleen zal dit ervoor basisopleiding makkelijker, maar je zult gezonder fysiek en mentaal zijn.

Rijden elke dag indien mogelijk. Een dagelijkse run maakt deel uit van een basisopleiding en rekruten wordt verwacht dat zij in staat zijn om 2 mijl lopen in ongeveer 15-19 minuten. Laat minimaal twee mijl wanneer u uitvoeren om uithoudingsvermogen op te bouwen.

Oefening met gewichten en doe push-ups, pull-ups en sit-ups. Werken de verschillende gebieden van je lichaam om je kracht en spiermassa te vergroten. Soldaten hoeven niet bodybuilders, maar ze moeten wel in goede lichamelijke conditie. Uitoefening van uw armen, borst, benen en rug. Mannelijke rekruten zullen naar verwachting 40 push-ups en 50 sit-ups gemakkelijk doen; vrouwen moeten in staat zijn tot ongeveer 20 push-ups en 50 sit-ups doen.

Ontwikkelen van een gezonde slaap schema. Terwijl de meeste mensen graag acht uur slaap te krijgen, nieuwe rekruten in de basisopleiding krijgen zelden meer dan zeven. Conditioneren jezelf om zich in bed door negen 's avonds en het krijgen van minder dan acht uur slaap. Wennen aan wakker zo vroeg als 4:30 en het starten van de training.

Eet stevige, gezonde maaltijden die rijk zijn aan eiwitten, koolhydraten, groenten en fruit. Bezuinigen op snacks en junk food omdat ze niet zijn toegestaan ​​in de basisopleiding. Met krachtige fysieke activiteit, je lichaam meer calorieën en voeding om gezond te blijven.

Share This Post