Index / Bedrijf / Hoe om fax van uw auto

Share This Post

Bedrijf

Hoe om fax van uw auto

Met de technologie van vandaag, bent u niet langer beperkt tot het uitvoeren van activiteiten in een traditionele kantooromgeving. Het is nu mogelijk om te verzenden en ontvangen van zakelijke correspondentie vrijwel overal mee naartoe. Als je vaak m

Advertisement

Met de technologie van vandaag, bent u niet langer beperkt tot het uitvoeren van activiteiten in een traditionele kantooromgeving. Het is nu mogelijk om te verzenden en ontvangen van zakelijke correspondentie vrijwel overal mee naartoe. Als je vaak met de auto voor zakelijke doeleinden, kan het zijn dat je nodig hebt om faxen te versturen terwijl je op de weg. Gelukkig, met een laptop, een notebook monteren en een draagbare scanner, kunt u documenten overal in de wereld te faxen, zonder ooit te hebben om de zetel van de chauffeur te verlaten.

Wat je nodig hebt

laptop

Draadloos internet

Portable USB aangesloten scanner

laptop dock

Kom volledig tot stilstand in je auto en trek in een locatie die veilig is uit de weg van het verkeer. Als u niet beschikt over een draadloze 3G-verbinding op je laptop hebt, park dicht genoeg bij de bron van de draadloze verbinding, zoals een parkeerplaats, zodat uw draadloze kaart pakt een sterk signaal.

Monteer een notebook dock, of "car desk," om uw stuurwiel. Hierdoor wordt de zetel van de chauffeur in een comfortabele draagbare kantoor. Plaats uw laptop op de kade. Beveilig uw laptop op uw dock. Open de laptop en zet hem aan.

Sluit uw scanner aan op de laptop via een USB-hub. Zorg ervoor dat u alle benodigde drivers op uw computer hebt geladen. Zorg ervoor dat de computer herkent de scanner en geeft het als een goed werkend apparaat.

Plaats uw document in de draagbare scanner om het scannen naar uw computer. Controleer het gescande document op je computer, zodat het eruit ziet zoals u dat wilt. Sla het op uw harde schijf op een locatie die u gemakkelijk kunt vinden.

Fax uw document met behulp van een internet fax service, zoals FaxZero of MyFax (zie "Bronnen"). Bezoek de site en volg de instructies op het scherm voor het uploaden en uw fax sturen naar het gewenste faxnummer. Sommige van deze diensten kunt u een of twee faxen per dag of per maand te sturen voor gratis, terwijl andere kosten een klein bedrag per gefaxt pagina.

Hints

Als u verwacht dat u een groot aantal documenten per week te faxen vanuit uw auto, kunt u profiteren van een abonnement op een internet fax service per maand. Veel van deze diensten, zoals J2.com, zal u toelaten om een ​​onbeperkt aantal faxen vanaf uw laptop te sturen voor een laag maandbedrag.

Je moet een sterke draadloze internetverbinding om faxen vanuit uw auto te verzenden. Omdat deze niet altijd beschikbaar, in het bijzonder van een relatief afgelegen locatie zijn, zoals een parkeerplaats, kunt u zich abonneren op een 3G-internet plannen van uw mobiele provider. Door het aansluiten van een kleine USB-apparaat op uw laptop, kunt u een draadloze internetverbinding van uw laptop hebben bijna overal, ongeacht of u in de buurt van een draadloze internet-provider bent.

Share This Post