Index / Bedrijf / Hoe om erachter te komen Mijn UPS Account Number

Share This Post

Bedrijf

Hoe om erachter te komen Mijn UPS Account Number

De UPS rekeningnummer, ook bekend als een "verzender nummer" op de factuur, is een zes-cijferig nummer dat wordt toegewezen aan een individu voor facturering. Of u nu een groot bedrijf of een klein bedrijf, die schepen goederen met UPS, uw uitga

Advertisement

De UPS rekeningnummer, ook bekend als een "verzender nummer" op de factuur, is een zes-cijferig nummer dat wordt toegewezen aan een individu voor facturering. Of u nu een groot bedrijf of een klein bedrijf, die schepen goederen met UPS, uw uitgaande en inkomende kosten worden berekend op een maandelijkse factuur. Als u uw maandelijkse factuur kwijt bent, kunt u uitzoeken uw UPS rekeningnummer door het controleren van uw facturen online of het controleren van uw e-mail voor de elektronische factuur.

Wat je nodig hebt

UPS online account

UPS Delivery Service Invoice

Controleer de inbox van een e-mail met als onderwerp de titel "UPS Billing Information", gevolgd door uw UPS rekeningnummer. De e-mail moet worden gericht op "UPS Billing." Om uw zoekopdracht te versnellen, kunt u uw e-mail op afzender sorteren in alfabetische volgorde, scroll naar beneden naar de letter "U" en vinden "UPS Billing."

Ga naar de UPS Billing Center online en meld u aan bij uw UPS-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Druk op de knop 'Verzenden' in de rechterbenedenhoek om verder te gaan.

Klik op het tabblad 'Mijn factuur "en klik op elke facturering factuur in de lijst om een ​​PDF van de factuur te openen. Zoek uw UPS rekeningnummer, ook wel de "verzender nummer," onder de rubriek "Delivery Service Factuur 'in de rechterbovenhoek van de pagina.

Share This Post