Index / Careers & Work / Hoe om erachter te komen het aantal zetels dat je nodig hebt in uw restaurant Concept

Share This Post

Careers & Work

Hoe om erachter te komen het aantal zetels dat je nodig hebt in uw restaurant Concept

Het bepalen hoeveel zetels in uw restaurant begrip op te nemen zorgt ervoor dat uw idee haalbaar is in de echte wereld. Restaurants hebben een vast aantal zetels, afhankelijk van de beschikbare ruimte in de grote eetzaal. Proppen te veel mensen in ee

AdvertisementHet bepalen hoeveel zetels in uw restaurant begrip op te nemen zorgt ervoor dat uw idee haalbaar is in de echte wereld. Restaurants hebben een vast aantal zetels, afhankelijk van de beschikbare ruimte in de grote eetzaal. Proppen te veel mensen in een te kleine ruimte kan ongemakkelijk voor uw diners, terwijl te veel vrije ruimte kan uw winst te verminderen. Staten over het algemeen toestaan ​​één persoon per 12 vierkante voet van de ruimte, op basis van All Food Business.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Rekenmachine

Geef je mening over specifieke codes en regels van uw staat met betrekking tot zitplaatsen concentratie in restaurants. Volgens All Food Business, verklaart mogelijk één persoon per 12 vierkante voet als een algemene richtlijn. Gebruik maken van een gratis website zoals Municode te zoeken door gemeentelijke codes van uw staat aan de specifieke statistiek voor uw staat te vinden. Kies uw staat uit de Municode bibliotheek en klik op de specifieke stad indien van toepassing op het openstellen van de code. Klik op de links aan de linkerkant van de pagina binnen elke code om naar specifieke onderdelen.

Bepaal of je streeft naar een bepaald aantal zitplaatsen of als u bereid bent om te werken met de ruimte die u beschikbaar bent. Als u nog steeds in de vroege stadia van het plannen van uw restaurant bent, op zoek naar een woning met genoeg ruimte om het aantal zetels dat u wenst te behandelen. Als u al een ruimte, uit te werken hoeveel mensen kunnen passen in die ruimte en nog steeds houden aan de benodigde code.

Vermenigvuldig het gewenste aantal zitplaatsen met 12 - of een andere figuur, afhankelijk van de staat - als je een aantal zetels in het achterhoofd en de noodzaak om onroerend goed dienovereenkomstig te vinden. Bijvoorbeeld, als u wilt dat uw restaurant tot 100 personen plaats, een restaurant met minstens 1.200 vierkante voet van de ruimte in de grote eetzaal nodig.

Meet uw eetkamer in de voeten als je al een woning hebben vastgehouden. Werken hoeveel vierkante voet van de ruimte die je hebt door de lengte van een muur te vermenigvuldigen met de lengte van een ander. Als uw restaurant is ongebruikelijk gevormde, splitsing van de ruimte in vierkanten en rechthoeken, die kan vervolgens afzonderlijk aan elkaar worden gemeten en toegevoegd. Verdeel dit getal met 12 of andere toepasselijke staat cijfer om te bepalen hoeveel mensen je in staat om een ​​stoel bent.

Installeer cabines om ruimte te besparen als je de gewenste hoeveelheid aparte tabellen niet kan passen in uw eetkamer. Cabines nemen minder ruimte en ervoor te zorgen dat je zo dicht mogelijk bij uw toegewezen maximaal mogelijk te maken. Recruit een ontwerper om een ​​kleinschalig mock-up van uw restaurant te maken als u wilt experimenteren met de lay-out.

Share This Post